Δίδυμος Μάιος

Δίδυμος Μάιος: Όπως και πολλά άλλα ζώδια θα συνειδητοποιήσουν από τις πρώτες ημέρες του μήνα πως θα είναι ένα καθοριστικό διάστημα για όλη σας τη ζωή.

Από τις αρχές του μήνα θα έρθουν στην επιφάνεια όλα αυτά που δεν έχουν λυθει και εσείς εάν δεν πελαγώσετε θα πρέπει να τα βάζετε ένα ένα στη σειρά και να δίνετε λύσεις μόνιμες πάντα με γνώμονα το δικό σας συμφέρον. Αυτές οι ημιτελείς καταστάσεις μπορεί να αφορούν είτε τα προσωπικά σας είτε τα επαγγελματικά σας και μη διστάσετε να δώσετε λύσεις έστω κι αν αυτό σημαίνει να κόψετε παρτίδες με πολλούς και πολλα.

Φυσικά μέσα σε αυτο το κλίμα είναι βέβαιο πως θα έρθουν και καταστάσεις του παρελθόντος ξανά στο προσκήνιο είτε αφορά μία σχέση που κάτι πρέπει να γίνει ή να δεχθείτε ακόμα και μία επαγγελματική πρόταση από ένα πρόσωπο που σας είχε απασχολήσει ξανά στο παρελθόν.

Μπροστά σε αυτό τον καταιγισμό από παλιές καταστάσεις μην απορήσετε εάν προς τα μέσα του μήνα νιώθετε τρομερή κούραση ή ακόμα και μία ματαιότητα για τη ζωή.

Ο Δίδυμος Μάιος δεν πρέπει να αγχωθεί μπροστά σε όλα αυτά τα γεγονότα γιατί μετά τα μισά του μήνα το κλίμα αλλάζει με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιό σας. Θα αρχίσετε να νιώθετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, έντονη διάθεση για κοινωνικότητα και μία τάση να αναλάβετε δράση και να τα σαρώσετε όλα. Μην κοντρολάρετε τον εαυτό σας και ξεχυθείτε, απλά προσέξτε ίσως μία τάση εγωκεντρισμού που θα σας διακατέχει.

Στο πιο αισθηματικό κομμάτι να ξέρετε πως από τις αρχές του μήνα θα έχετε μία πιο έντονη διάθεση να ασχοληθείτε με φίλους και γνωστούς παρά με το ερωτικό κομμάτι. Ωστόσο, αυτό που δεν ξέρετε είναι πως τα άστρα έχουν άλλα σχέδια για εσάς και δεν αποκλείεται μέσα στο μήνα να έρθει στη ζωή σας ένα πρόσωπο που θα σας αναστατώσει ευχάριστα. Βέβαια δεν μπορεί να αποκλειστεί και μάλιστα είναι αρκετά πιθανό κάποιοι να δουν έναν πρώην να επιστρέφει ξαφνικά στη ζωή του.

Βέβαια επειδή ένα μεγάλο μέρος του μήνα ο Ερμής θα είναι ανάδρομος καλό είναι να προσέχουμε τα λογάκια μας!

Τσέκαρε κι αυτό:

Ταύρος Μάιος: Οι προβλέψεις για τον Μάιο 2022