Το Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι πάλι κοντά μας!

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της ανανεωμένης έκθεσης για το σκάφος και τη θάλασσα, Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών.

Από την Πέμπτηέως και την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021 πραγματοποιείται το Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών, η κορυφαία ναυτική έκθεση στην Ελλάδα, σε νέο χώρο διεξαγωγήςστο Metropolitan Expo.

ad

Φέτος, το Ναυτικό γεγονός της χρονιάς αναβαθμίζεται και επιστρέφει σε έναν χώρο αντάξιο του κύρους του, σε ένα υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο με υψηλά στάνταρ και υπηρεσίες, δίνοντας την ευκαιρία στο πιστό κοινό του, να ζήσει την απόλυτη ατμόσφαιρα και εμπειρία μιας μεγάλης έκθεσης, που θα περιλαμβάνει εντυπωσιακά σκάφη και εκθέματα γύρω από το μαγικό κόσμο της θάλασσας.

Ήδη οι μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου και τα γνωστότερα ονόματα της αγοράς έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους στην έκθεση, Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών.

Με τις συμμετοχές των εκθετών να αυξάνονται συνεχώς, η έκθεση του 2021 θα έχει μεγαλύτερη ποικιλία και αριθμό σκαφών από τις προηγούμενες πρόσφατες διοργανώσεις, επαναφέροντας και πάλι την έκθεση ψηλά, εκεί όπου ανήκει.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ:

Η τιμή εισιτηρίου για την είσοδο στην έκθεση είναι 6€ (ευρώ).

Η είσοδος για παιδιά κάτω των 12 ετών είναι δωρεάν.

ΩΡΑΡΙΟ ΕΚΘΕΣΗΣ:

Καθημερινές:15:00 – 21:00,

Σάββατο-Κυριακή:10:00 – 21:00

ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ:

ATHENS Metropolitan Expo A.E.

Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών « Ελευθέριος Βενιζέλος», Σπάτα – Αττικής

Σχετικά με τον Σ.Ε.Κ.Α.ΠΛ.Α.Σ. Π.Ε.Ε.Υ.

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Πολυεστερικών Σκαφών Παρελκομένων Εξαρτημάτων Εμπόρων και Υπηρεσιών (Σ.Ε.ΚΑ.ΠΛ.Α.Σ-Π.Ε.Ε.Υ.) ιδρύθηκε το 1978 και σήμερα περιλαμβάνει στους κόλπους του κατασκευαστές – εντολοδόχους, εισαγωγείς και εμπόρους παντός είδους σκαφών, μηχανών θαλάσσης, εξαρτημάτων και παρελκομένων σκαφών, ναυτιλιακών και ηλεκτρονικών  οργάνων, υλικών ναυπήγησης, χρωμάτων,  λιπαντικών, ειδών πυρασφάλειας, καταδυτικού και αλιευτικού εξοπλισμού, ειδών ναυταθλητισμού, κ.λπ.

Σχετικά με την EXPO ONE

Η EXPO ONE Οργάνωση Εκθέσεων, έχει σαν αντικείμενο τη διοργάνωση εκθέσεων. Εδώ και 16 χρόνια διοργανώνει το Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι και το Ανοιξιάτικο Ναυτικό Σαλόνι.