Έκθεση Αυτοκινήτου

Από τις 5 έως τις 15 Μαρτίου στην 90η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης ο κόσμος θα έχει τη χαρά να δει τουλάχιστον 50 αυτοκίνητα εναλλακτικής ισχύος από περίπου 15 αυτοκινητοβιομηχανίες, γεγονός που δείχνει και τη στροφή που συντελείται.

Όλα αυτά θα συμβούν στο νέο τμήμα της έκθεσης με την ονομασία GIMS Discovery, το οποίο μάλιστα έχει ανακυκλώσιμο δάπεδο.

Εκεί οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή και να δοκιμάσουν τις εναλλακτικές μορφές κίνησηςπου διαθέτουν ηλεκτρικές μονάδες παράγωγης ενέργειας, υβριδικές, υδρογόνου και φυσικού αερίου, σε μια ειδικά διαμορφωμένη εσωτερική διαδρομή μήκους 456 μέτρων.

Το GIMS Discovery θα είναι ανοιχτό σε όλους τους επισκέπτες της έκθεση.

Συμμετέχουν οι εξής μάρκες: Aiways, Audi, BMW, DS, Honda, Hyundai, Kia, Mercedes-Benz, Porsche, Renault, Seat, Skoda, Smart, Toyota και Volkswagen.

Το GIMS Discovery στο Hall 7, θα γίνει ένας ιδανικός τόπος συνάντησης στην έκθεση, αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση. Εκτός από την πίστα δοκιμών, το τμήμα Discovery θα περιλαμβάνει διαδραστικά περίπτερα, προσομοιωτές και φωτογραφικούς θαλάμους.