Dimelia

Dimelia : Είναι Σάββατο βράδυ και θέλεις να βγεις με την παρέα σου, να διασκεδάσεις και να χορέψεις σαν να βρίσκεσαι σε κάποιο “hot spot” στη Νέα Υόρκη – btw, υπάρχει τέτοιο μέρος και λέγεται Penthouse, στο Γκάζι – αλλά λείπει ένα βασικό συστατικό… η πολυτέλεια!

Η Dimelia είναι ένα νέο intro στον κόσμο των πολυτελών ποτών και έχει ήδη προκαλέσει μεγάλο ενθουσιασμό στα πλάσματα που ξέρουν να ξεχωρίζουν την ποιότητα… Και ο συγκεκριμένος αφρώδης οίνος διαθέτει τόσο ξεχωριστή γεύση που σίγουρα θα σε κάνει να ξεχάσεις ότι άλλο έχεις δοκιμάσει.

Πρόκειται για μια νέα πρόταση που έχει μπει σε πολλά μαγαζιά της Αθήνας αλλά και σε άλλα σημεία στην Ελλάδα ενώ μπουκάλια του έχουν βρεθεί και σε διάφορα μέρη στο εξωτερικό.

Εμείς, “μάθαμε” για την ύπαρξη της, ένα βράδυ που βρεθήκαμε στο Penthouse καθώς οι VIPS που βρίκονταν στο r’n’b στέκι δε σταματούσαν να ανοίξουν μπουκάλια και να πίνουν χωρίς αύριο! Και προφανώς δοκιμάσαμε και εμείς το new entry που κάνει χαμό… Και ενθουσιαστήκαμε αφού ήταν ακριβώς που θέλαμε για να πλησιάσουμε την πολυτέλεια αλλά παράλληλα να έχει υπέροχη γεύση!

Ο νέος και αγαπημένος αφρώδης οίνος διαφέρει κατά πολύ από τα μπουκάλια που έχεις συνηθίσει καθώς φαίνεται να είναι μαύρο το μπουκάλι αλλά κρύβει μια έκπληξη όταν αρχίζει και αδειάζει! Μάλιστα, το μπουκάλι συνοδεύεται και από το διό του signature ποτήρι το οποίο έχει μαύρο χρώμα και το ιδανικό μέγεθος για να απολαύσεις το ποτό σου!

Πολλές σαμπάνιες αλλά και αφρώδη ποτά είναι πλέον passe, αφού στη ζωή μας μπήκε το “sparkling wine” που θα δούμε παντού!

Τσέκαρε και αυτά :

Κουμπί πανικού : Για πρώτη φορά στην Ελλάδα – Τι είναι

Dry texting : Τι είναι και πώς βλάπτει τις σχέσεις