Δήμητρα Κατσαφάδου

Δήμητρα Κατσαφάδου: Στο ελληνικό Instagram υπάρχουν πολλές influencers, οι οποίες προσπαθούν να μας πείσουν να αγοράσουμε διαφόρων λογής προϊόντα, μας δείχνουν το lifestyle τους και πολλές κάνουν τα ίδια και τα ίδια με αποτέλεσμα να βαριόμαστε από ένα σημείο και έπειτα.

Υπάρχει, όμως, ένα πρόσωπο το οποίο έχει καταφέρει από την πρώτη στιγμή να μας κεντρίσει το ενδιαφέρον και δεν είναι άλλη από τη Δήμητρα Κατσαφάδου. Να πούμε σε αυτό το σημείο πως δεν τη γνωρίζουμε προσωπικά και δεν έχουμε κανένα collab, οπότε ότι λέμε μας βγαίνει αυθόρμητα διότι τη γουστάρουμε βρε παιδί μου!

Η Δήμητρα Κατσαφάδου μας συστήθηκε μέσω της beauty εταιρείας της, La Vie en Rose και με με μια φράση – ξέρεις αυτή για τη ψυχολογία της ύλης – έγινε viral εν μια νυκτί και από τότε είναι καθημερινά μέσα στη ζωή μας. Είτε με της υψηλής ποιότητας κρέμες της και διάφορα άλλα προϊόντα, είτε γιατί κάνει live στο Instagram και μιλά για όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή της, είτε γιατί θέλει να προσφέρει στον συνάνθρωπο.

Η χημικός και δημιουργός προϊόντων που έχουν ως στόχο να κάνουν τη ζωή μας καλύτερη, είναι η influencer που πρέπει να ακολουθήσεις για αυτούς τους λόγους:

#1. Είναι γνήσια βρε παιδί μου! Μιλά μέσα από την καρδιά της και δε φοβάται να πει τα πράγματα με το όνομα τους.

#2. Είναι η βασίλισσα της ομορφιάς! Δίνει συμβουλές με τον δικό της μοναδικό τρόπο και δεν προσπαθεί να τα ωραιοποιήσει όλα! Ξέρει πολύ καλά τι λέει καθώς είναι ειδικός και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μας κάνει να την εμπιστευόμαστε ακόμη περισσότερο.

#3. Λατρεύει τα ζώα! Τα λατρεύει και έχει κάνει πολλά για αυτά! Οπότε δε γίνεται να μην τη λατρέψεις για αυτό και μόνο.

#4. Θέλει να προσφέρει! Δεν κρατά τίποτα για την πάρτη της και κάνει διαρκώς κινήσεις οι οποίες εντυπωσιάζουν και σε βάζουν στο τρυπάκι να σκεφτείς πως και εσύ μπορείς να βοηθήσεις όσους έχουν ανάγκη.

#5. Τρολάρει και τρολάρει τους πάντες και τα πάντα! Σε κάνει να χαμογελάς με τον τρόπο που τα λέει! Και αυτό αξίζει ένα μεγάλο follow!

#6. Σκοπός της είναι να βοηθήσει τον κόσμο και το κάνει με πολύ γνήσιο τρόπο, σε μια εποχή όπου πολλά πράγματα είναι ψεύτικα! Και για αυτό το λόγο έχει καταφέρει όλα όσα κάνει. Με γνώμονα την αγάπη, η οποία είναι ξεκάθαρη από τον τρόπο που μιλά, μας κάνει να θέλουμε να τη βλέπουμε συνεχώς!

Οπότε, το επόμενο follow σου αξίζει να είναι στη Δήμητρα Κατσαφάδου γιατί θα σε κάνει να δεις τη ζωή αλλιώς!