Δημήτριος Ορδουλίδης

Ο Δημήτριος Ορδουλίδης παρουσίασε τη συλλογή του στην AXDW και κατάφερε να εντυπωσιάσει τους πάντες με τις εξαιρετικές δημιουργίες του αλλά και με τις προτάσεις του.

Ο γνωστός σχεδιαστής που έχει γίνει γνωστός για τη μινιμαλιστική άποψη που προτείνει μέσα από τα ρούχα του αλλά και για την «αρχιτεκτονική» οπτική που μπορεί εύκολα να αντιληφθεί κανείς στις δημιουργίες του, παρουσίασε μια συλλογή που θα μπορούσε να φέρει τον τίτλο «broken elegance» αφού οι δημιουργίες (ανδρικές και γυναικείες) κινήθηκαν σε κλασικές γραμμές με ιδιαίτερα κοψίματα ενώ η sport διάθεση ήταν εμφανής.

Τα αδιάβροχα υφάσματα, τα brocade και τα denim υφάσματα ήταν αυτά τα οποία «επιστρατεύτηκαν» για να δημιουργηθούν τα περισσότερα looks και στη χρωματική παλέτα του σχεδιαστή, πρωταγωνιστές ήταν το χακί, το γκρι, το μαύρο, το λευκό, και το κίτρινο.

Ο Δημήτριος Ορδουλίδης ήταν αναμφισβήτητα ο άνθρωπος που έπρεπε να «κλείσει» την πρώτη μέρα της AXDW καθώς κάθε φορά παρουσιάζει δημιουργίες οι οποίες θα μπορούσαν πολύ εύκολα να σταθούν σε άλλες Εβδομάδες μόδας όπως αυτή της Νέας Υόρκης και πάντα φέρνει έναν ευρωπαϊκό αέρα στις πασαρέλες.

Αυτό που προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν ο τρόπος που συνδυάστηκαν τα ρούχα του σχεδιαστή με γαλότσες. Ήταν κάτι super fresh και αναμφίβολα δημιουργεί κάποιου είδους statement, το οποίο θα μπορούσε να φορεθεί παντού…. και ειδικότερα στο Λονδίνο.

Βέβαια, ότι και να σου λέω εγώ δεν έχει σημασία αφού οι παρακάτω εικόνες μιλούν από μόνες του και θα καταλάβεις πως ότι σου έχω σου έχω πει μέχρι στιγμής ισχύει. Μιλάμε για ένα σχεδιαστή που ξέρει πολύ καλά από μόδα, σου δείχνει το όραμα του και είναι ίσως ένας από τους καλύτερους αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα (για εμένα είναι σίγουρα ο καλύτερος).

Δείτε τη συλλογή μέσα από τις εξαιρετικές φωτογραφίες του Σπύρου Χαμάλη (@obiwanlives ):

Η κεντρική φωτογραφία όπως και οι υπόλοιπες ανήκουν στον φωτογράφο, Σπύρο Χαμάλη και μπορείτε να τον βρείτε στο Instagram @obiwanlives αλλά και στο Facebook @Spyros Champ.

Όσο αφορά τα social media του Δημήτριου Ορδουλίδη; Πάρε να έχεις!

Instagram: @dimitriosordoulidis

Facebook: @DimitriosOrdoulidis