Πέντε μήνες μετά τον θάνατο του πατέρα του, ο Δημήτρης Κόκοτας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, “The 2night show” και μίλησε για τον Σταμάτη Κόκοτα με τα πιο γλυκά λόγια.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

ad

Ο γνωστός τραγουδιστής και επιχειρηματίας μιλώντας στον παρουσιαστή αποκάλυψε πως είχε αδυναμία στον πατέρα του αλλά καθημερινά φώναζαν ο ένας στον άλλον και υπήρχαν έντονοι τσακωμοί μεταξύ τους. Ήξερε όμως πως έδινε καλές συμβουλές και πάντα τον άκουγε.

Με τον πατέρα του ήταν πάντα σε μια κόντρα όπως δώσε και νομίζει πως δεν υπάρχει μέρα όπου να μην έχουν τσακωθεί αλλά αυτό συμβαίνει με όλους τους πατεράδες και τους γιους.

Μέρα παρά μέρα ήταν στο σπίτι του και όταν γεννήθηκε η μικρή Ριάνα πήγαινε και τς Κυριακές για να βλέπει η εγγονή τον αγαπημένο της παππού.

“Περνάει κάθε μέρα από το μυαλό μου, και ο πατέρας μου και η μητέρα μου που έφυγε από τη ζωή πριν δυο χρόνια”, είπε ο Δημήτρης Κόκοτας.

Η “εξαφάνιση ” του

Ο Δημήτρης Κόκοτας ήταν ένας από τους καλλιτέχνες των ’90s που αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο αλλά κάποια στιγμή “εξαφανίστηκε” από τα μεγάλ φώτα αλλά παρέμεινε στα μικρά.

“Όταν ένας καλλιτέχνης δεν παίζει συχνά στο ραδιόφωνο ή δεν βγαίνει, χάνεται. Όταν ένα μαγαζί είναι μικρότερο και δεν είναι στα δυνατά φώτα, πάλι χάνεσαι, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχεις. Υπάρχεις χωρίς να είσαι στην πρώτη γραμμή. Ουσιαστικά ποτέ δεν σταμάτησα”, είπε ο καλλιτέχνης. 

Μάλιστα ευχαρίστησε όλους τους δημιουργούς των τραγουδιών του διότι όπως είπε δε θα είχε τόσες επιτυχίες αν δεν ήταν αυτοί οι άνθρωποι!

“Είναι δύσκολο όταν θα σβήσουν τα φώτα της επιτυχίας, αλλά η ζωή είναι ζωή”, είπε προς το τέλος!

Πάντως το χαμόγελο του δεν έχει αλλάξει καθόλου!

Τσέκαρε και αυτά: