Δημήτρης Κόκοτας

Ο Δημήτρης Κόκοτας είναι Έλληνας τραγουδιστής ο οποίος κατάφερε τη δεκαετία των ’90s να κάνει πολλά κορίτσια να καρδιοχτυπήσουν καθώς ήταν ένα νέο και ωραίο αγόρι το οποίο κουβαλούσε ένα “βαρύ” όνομα στις πλάτες του, αφού πατέρας του ήταν ο θρυλικός καλλιτέχνης, Σταμάτη Κόκοτας.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Ποιος δεν έχει τραγουδήσει τους στίχους της “ανεμώνες” ή τα λόγια από το κομμάτι “Γυρνάς σαν αμαρτωλή” στα κλαμπ; Όλοι μας τους έχουμε σιγομουρμουρήσει και τα τραγούδια αυτά τα ακούμε μέχρι και σήμερα καθώς θεωρούνται “κλασικά” στον κόσμο της σύγχρονης μουσικής.

Δημήτρης Κόκοτας – Βιογραφικό, Instagram, η σχέση με τον πατέρα του, η “εξαφάνιση” και οι επιτυχίες

Ο γνωστός τραγουδιστής γεννήθηκε στις 14 Δεκεμβρίου του 1968 και σήμερα είναι 55 ετών! Γεννήθηκε στην Aθήνα και μεγάλωσε στην Κηφισιά με τη μικρότερη αδερφή του ενώ ο πατέρας του, ο μεγάλος Σταμάτη Κόκοτας ήταν πάντα στο πλευρό του και τον αγαπούσε πολύ.

Ο τραγουδιστής κατάφερε να κάνει μεγάλη επιτυχία στη δεκαετία των ’90s και υπήρξε πολύ αγαπητός από τον κόσμο.

Η “εξαφάνιση”

Παρόλη την επιτυχία που είχε κάνει ο καλλιτέχνης, αποφάσισε να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και να κάνει ένα μεγάλο διάλειμμα για να μπορέσει να ασχοληθεί με άλλα πράγματα. Ασχολήθηκε με το επιχειρείν ενώ έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με τη σύζυγο του και έχουν αποκτήσει ένα όμορφο κοριτσάκι τη Ριάνα.

Η σχέση με των Σταμάτη Κόκοτα

Ο Δημήτρης Κόκοτας είχε τεράστια αδυναμία στον πατέρα του και για εκείνον υπήρξε μεγάλος δάσκαλος και τον βοήθησε πολύ στα επαγγελματικά του βήματα! Οι δυο τους στήριζαν πολύ ο ένας τον άλλον και όταν ο Σταμάτης Κόκοτας έφυγε από τη ζωή την 1η του Οκτώβρη του 2022, ο γιος του ήταν συντετριμμένος.

Οι συνεργασίες και οι μεγάλες επιτυχίες

Το 1994 κυκλοφόρησε τον πρώτο του δίσκο με τίτλο “Διαδόσεις” και από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε η ανοδική πορεία. Έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του χώρου όπως είναι η Μαρινέλλα, η Καίτη Γαρμπή, ο Βασίλης Καρράς, ο Πασχάλης Τερζής, η Άντζελα Δημητρίου και πολλά τραγούδια του από το παρελθόν παίζουν πολύ δυνατά στα μαγαζιά ακόμη και σήμερα!

Τσέκαρε και αυτά: