Ο Δημήτρης  Λιόλιος επιστρέφει στις  μουσικές σκηνές για μια σειρά ζωντανών καλοκαιρινών εμφανίσεων  με τον τίτλο Reload”  έπειτα από απουσία τριών χρόνων λόγω της γνωστής σε όλους μας κατάστασης που επέφερε η πανδημία.

Ως τώρα, μας είχε συνηθίσει σε παραστάσεις γεμάτες  πλούσια ηχοχρώματα από  πολυμελείς ορχήστρες.

ad

Αυτή τη φορά, στη σκηνή θα δούμε τον ίδιο που εκτός από το τραγούδι θα βρίσκεται στις ηλεκτρικές και ακουστικές κιθάρες, στο πιάνο και τα synthesizers ενώ μαζί του, ένα μινιμαλιστικό αλλά «δυνατό» μουσικό σχήμα δύο μελών που απαρτίζεται από τους Στέλιο Παύλου στα drums, στα  beat loops και ηλεκτρονικά κρουστά και Κωνσταντίνο Νιχωρίτη στο μπάσο, τα φωνητικά και τις ακουστικές κιθάρες.

Μια παράσταση – ταξίδι με τραγούδια κυρίως μέσα από την δισκογραφία του καθώς και τραγούδια  άλλων καλλιτεχνών από Ελλάδα και εξωτερικό διασκευασμένα  ως συνήθως με τον  δικό του ανατρεπτικό τρόπο.

Πρώτη παράσταση αυτής της περιοδείας, την Παρασκευή 3 Ιουνίου στη μουσική σκηνή Holywood και ο Δημήτρης Λιόλιος έτοιμος να μας μαγέψει!

Καλεσμένοι του επί σκηνής ο Γιώργος Χατζής γνωστός από τις συνεργασίες του με τους Άγαμους Θύτες, τον Γιάννη Ζουγανέλη τον Δημήτρη Σταρόβα και πολλούς άλλους, και η Μάρζια.

Holywood Stage
Λεωφόρος Βουλιαγμένης 289
Άγιος Δημήτριος
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2109700418

Τσέκαρε κι αυτό:

Εθνικός Κήπος: Το πρώτο αναβαθμισμένο κομματι του