Δημήτρης Μοθωναίος

Ο Δημήτρης Μοθωναίος είναι ένας νέος, ωραίος άνδρας ο οποίος βρίσκεται στον κόσμο του θεάματος! Ξέρει να μιλάει, έχει μια πολύ όμορφη αντιμετώπιση απέναντι στα πράγματα και σήμερα μάθαμε πως είναι ένας άνθρωπος με μια ιδιαίτερη ψυχή.

Κάποιος αποφάσισε να «πειράξει» τον ηθοποιό όταν ήταν 6 ετών και με θάρρος βγήκε και μίλησε για αυτά που πέρασε! Και πραγματικά αισθανόμαστε μόνο περηφάνια όταν οι άνθρωποι αποφασίζουν να αντιμετωπίσουν τον «δαίμονα» τους και να ανοιχτούν γιατί πολύ απλά θέλουν να βοηθήσουν τους άλλους ανθρώπους.

Μετά τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας για τον χώρο του θεάτρου και της showbiz, «ξύπνησαν» μνήμες στο μυαλό του ηθοποιού και θέλησε να προβεί στην αποκάλυψη της δικής του ιστορίας καθώς τον στιγμάτισε και τον οδήγησε σε μονοπάτια, τα οποία ίσως να μην είχε οδηγηθεί αν δεν του είχε συμβεί κάτι τόσο απαράδεκτο, όπως είναι το αλκοόλ και οι αποτυχημένες σχέσεις. Σε μεγάλη ηλικία κατάλαβε πως ο άνθρωπος που έκανε ότι έκανε πάνω του, ήταν στην πραγματικότητα κακοποιητικός.

Ο Δημήτρης Μοθωναίος είπε πολλά… Και όλα ήταν σημαντικά! Μιλά για την επιλογή των συντρόφων του λέγοντας πως οι άνθρωποι που έβρισκε για να είχαν ένα πολύ συγκεκριμένο τύπο γιατί έτσι είχε «εκπαιδευτεί». Θεωρούσε πως δεν είναι άξιος να έχει μια καλή σχέση.

Το τραύμα που μπορεί να αφήσει μια κακοποίηση στη ψυχή ενός ανθρώπου είναι τρομερά βαρύ και πρέπει να αντιμετωπίζεται! Και έτσι έπραξε ο ηθοποιός! Αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν πονάει ακόμη… Αλλά μόνο μπράβο μπορείς να πει σε έναν άνθρωπο που προσπαθεί να κάνει ότι καλύτερο μπορεί για τον εαυτό του αλλά και για τους ανθρώπους οι οποίοι μπορεί να βρίσκονται σε μια παρόμοια κατάσταση.

Μίλησε… Τα έβγαλε από μέσα του όλα! Και συγχαρητήρια! Συγχαρητήρια γιατί μίλησε με τη ψυχή του, συγχαρητήρια γιατί αποφάσισε να κάνει άτι πάρα πολύ δύσκολο… Να πα΄ρει τη ζωή του στα χέρια του και να προχωρήσει έτσι ώστε να γίνει καλύτερος… Και αυτό δε γίνεται να μην το επικροτήσει κάποιος!

Μια φράση θα κρατήσω από αυτό που είδα και άκουσα:

«Κουβαλάω πάνω την ενοχή όλων των ανθρώπων που δε μου αντιστοιχεί» … Και πρέπει να ξέρει πως δεν πρέπει να έχει καμία ενοχή! Είναι καταπληκτικός, αξίζει τα καλύτερα όπως πολλοί άνθρωποι και εδώ μπαίνει ένα τέλος!

Όλοι έχουμε δικαίωμα στην ομορφιά, στην ελευθερία, στην έκφραση, στην απελευθέρωση της προσωπικότητας μας και σε όλα!

Who said this? @stylefreakalex

Αν θες, δες τον και στο παρακάτω βίντεο:

Τσέκαρε και αυτό: Ράπερ Θεσσαλονίκη: Εξαφανίστηκε ο Lamanif