Δημήτρης Ουγγαρέζος

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι ένα από τα ωραία αγόρια της ελληνικής showbiz αλλά έχει κάτι ξεχωριστό βρε παιδί μου!

Μπορεί να μην τον ξέρουμε προσωπικά, αλλά τον έχουμε παρακολουθήσει σε όλα τα projects που έχει κάνει και ο τρόπος με τον οποίο μιλά αλλά και παρουσιάζει, είναι πολύ καλός! Και δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς.

Ο παρουσιαστής έχει καταφέρει να βρεθεί στο πλευρό πολλών. Φαίη Σκορδά, Γιώργος Λιάγκας, Μαίρη Συναντάκη, Μάρκο Σεφερλή, Πέτρο Κωστόπουλο και άλλους. Και πλέον βρίσκεται στο πάνελ της Ελένης Μενεγάκη και έτσι, τον απολαμβάνουμε τα μεσημέρια στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Ωστόσο, είναι ένα πρόσωπο το οποίο θα έπρεπε να κάνει κάτι μόνος του! Ιδανικά, ένα late night show! Ούτε τηλεπαιχνίδι, ούτε σχολιαστικό με παρεούλες! Ένα βραδινό talk show και να γίνει χαμούλης!

Γιατί όμως θέλουμε να τον δούμε ΤΩΡΑ κιόλας σε μια δική του εκπομπή; 

#1. Είναι πολύ γλυκούλης μωρέ! 

Είναι ένα πρόσωπο το οποίο μπορεί να “μιλήσει” σε όλες τις ηλικίες! Στις μαμάδες, στα κοριτσάκια που τον “γλυκοκοιτάζουν (18+), στα αγόρια που έχουν μια ιδιαίτερη προτίμηση στην ελαφριά πλην τίμια καφρίλα, στους μπαμπάδες. Σε όλους.

#2. Εξαιρετικός λόγος 

Είναι σπουδαγμένο αγόρι και αυτό βγαίνει προς τα έξω! Είναι ένας άνδρας που ξέρει πολύ καλά πως να χρησιμοποιεί την ελληνική γλώσσα. Ξέρει να μιλά, να γράφει και το λεξιλόγιο είναι πλούσιο!

#3. Είναι ένας ρομαντικός… κάφρος! 

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι ένα από τα πλάσμα που φαίνεται, ξεκάθαρα, πως διαθέτει μια ρομαντική ψυχή αλλά είναι παράλληλα και κάφρος! Και για να μην παρεξηγηθούμε, είναι κάφρος με την καλή έννοια! Διαθέτει χιούμορ το οποίο μπορεί ορισμένες φορές να χαρακτηριστεί ως “βρετανικό” ενώ άλλα φορές σε κάνει να “λιώνεις” στην κυριολεξία με τις ατάκες του.

#4. Λέει την άποψη του

Είναι ένα από τα αγόρια της ελληνικής τηλεόρασης που δε φοβάται να πει την άποψη του! Βέβαια, τη λέει με πολύ κομψό τρόπο και δεν προσβάλλει (τουλάχιστον έτσι μας φαίνεται, εμάς). Με τους τρόπους που διαθέτει, θα μπορούσε κάλλιστα να έχει μια βραδινή εκπομπή, να κάνει τις τσαχπινιές του και εμείς να τον απολαμβάνουμε!

Who said this? @stylefreakalex

Τσέκαρε και αυτά: 

Έλλη Κοκκίνου: Το νέο τραγούδι “Για φαντάσου”

Smile : Μία ταινία τρόμου που πρέπει σίγουρα να δεις