Δημήτρης Πολιτάκης

Ο Δημήτρης Πολιτάκης είναι ένας από τους 24 παίκτες που κατάφεραν να μπουν στο MasterChef 2023 και με το πιάτο που παρουσιάσε μπροστά στους κριτές κατάφερε να πάρει μια λευκή ποδιά.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο μάγειρας κατάφερε με τη δεξιοτεχνίατου να πείσει τους τρεις κριτές πως αξίζει μια ποδιά και μπήκε αμέσως στο σπίτι του MasterChef όπου και φαίνεται πως θα έχει μεγάλη επιτυχία αφού θέλει να πάρει το έπαθλο.

  • Δημήτρης Πολιτάκης :Bιογραφικό, ηλικία, τα ταξίδια και η καταγωγή\

Ο Δημήτρης Πολιτάκης είναι 28 ετών και έρχεται από τον Πειραιά. Είναι μάγειρας και δουλεύει σε σκάφος καθώς του αρέσει πολύ η θάλασσα και τα ψάρια . Κάποια από τα χόμπι του είναι το ψαροντούφεκο, το paintball και του αρέσει να πηγαίνει στα καρτς και να αγωνίζεται με τους φίλους του.

Από πολύ νεαρή ηλικία ανακάλυψε το πάθος του για τη μαγειρική και επέλεξε να μπει από νωρίς στις κουζίνες γιατί ήθελε να ανακαλύψει όλα τα μυστικά.

Στην προσωπική του ζωή “λιώνει”όπως έχει πει ενώ στα επαγγελματικά του φροντίζει να είναι πάντα έτοιμος να αναλάβει οποί task του δοθεί γιατί ξέρει πως να αντιμετωπίζει τις καταστάσεις.

  • Το Instagram του

Ο Δημήτρης Πολιτάκης είναι πολύ ενεργός στα social media και κατά καιρούς κάνει αναρτήσεις από τις καθημερινές του δραστηριότητες και από τα πιάτα τα οποία επιλέγει να δημιουργήσει.

Επέλεξε να βρεθεί στο ριάλιτι μαγειρικής καθώς είναι φαν της αδρεναλίνης και του υγιή ανταγωνισμού ενώ δε θα επιτρέψει σε κανέναν να του σταθεί εμπόδιο για το έπαθλο που θέλει τόσο πολύ να κατακτήσει.

Eίναι ένας παίκτης που θέλει να δείξει στον κόσμο ότι έχει ότι χρειάζεται για να πάρει τον τίτλο του επόμενου Έλληνα Μάστερ Σεφ και θέλει να δείξει τον καλύτερο του εαυτό! Όπως όλοι!

Τσέκαρε και αυτά: