Δημοσθένης Τζουμάνης

Ο Δημοσθένης Τζουμάνης δεν κατάφερε τελικά να ανταποκριθεί στη σημερινή κι άκρως απαιτητική δοκιμασία φωτογράφισης, και γι’ αυτό αποχώρησε από το ριάλιτι μόδας.

Στη σημερινή δοκιμασία του Greece’s Next Top Model τα παιδιά έπρεπε να φωτογραφηθούν κυριολεκτικά στον αέρα ως “urban heroes” φορώντας παπούτσια που φέρουν την επωνυμία Tsakiris Mallas, ώστε να δημιουργήσουν ένα GIF.

Όπως γίνεται γνωστό σε κάθε νέο επεισόδιο του Greece’s Next Top Model, τα παιδιά αποκτούν μια πρώτη γεύση στο σετ και διαμορφώνουν φυσικά μια πρώτη αντίληψη για το τι θα ακούσουν στο πλατό, αλλά όταν φτάνουν μπροστά στους κριτές όλα ανατρέπονται. Έτσι έγινε και σήμερα!

Για παράδειγμα, ο Αιμιλιάνο που δεν άκουσε τόσο διθυραμβικά σχόλια κατά τη διάρκεια του σετ του, όταν έφτασε μπροστά στην κριτική επιτροπή αποθεώθηκε για το αποτέλεσμα που έφερε!

*Friendly reminder: Πρώτος παίκτης που κρίθηκε σήμερα ήταν ο Δημοσθένης Τζουμάνης, και τα σχόλια που άκουσε δεν ήταν καθόλου καλά, με τον Δημήτρη Σκουλό να τον παρομοιάζει ως πελαργό. Απ’ ότι φάνηκε, το “γύπing” δε βοήθησε στην παρούσα φάση!

Πέρα από τον Αιμιλιάνο, καταπληκτικά σχόλια άκουσαν η Παρασκευή, ο Έντουαρντ κι η Ξένια!

Από την άλλη πλευρά, η Λία έφτασε μπροστά στο πλατό και το αποτέλεσμά της ήταν μέτριο όπως είπε κι η Ζενεβιέβ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κλάψει μπροστά στους κριτές και τα παιδιά μαζί με τον Μπράτη ανέφεραν ότι η συμπεριφορά της μοιάζει με του Ανδρέα. Αργότερα, η Λία ζαλίστηκε στο πλατό, λόγω της πίεσης που νιώθει τελευταία.

Φτάνοντας στο τέλος του επεισοδίου, την καλύτερη φωτογραφία κατάφερε να πάρει η Ξένια, ενώ στην τελική δυάδα βρέθηκαν ο Δημοσθένης κι η Μαριαγάπη.

Τελικά, το παιδί που ικανοποίησε περισσότερο την κριτική επιτροπή ήταν η Μαριαγάπη και γι’ αυτό παρέμεινε στο παιχνίδι του Greece’s Next Top Model. Δυστυχώς, όμως, ο Δημοσθένης δεν τα κατάφερε κι αποχώρησε!

 

Διάβασε και αυτό: Δημοσθένης Τζουμάνης: Ας θυμηθούμε την κοπέλα του