Δημοσθένης Τζουμάνης

Ο Δημοσθένης Τζουμάνης ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσει το πλεονέκτημά του και η πρώτη που μπήκε στο στόχαστρό του ήταν η Μαρινέλα την οποία κυριολεκτικά στόλισε.

‘Οπως είπε ο γύπας του GNTM για τη Μαρινέλα “Είναι ένα παιδί με το οποίο δεν κάνουμε παρέα στο σπίτι, υπάρχει δεν υπάρχει μου είναι το ίδιο, μου είναι αδιάφορη. Όσο έχω προλάβει να την γνωρίσω, δεν μου αρέσει ο χαρακτήρας της, δεν μου αρέσει η αύρα της δεν μου αρέσει η ενέργεια της.

Από κει και πέρα νομίζω ότι κινείται στη μετριότητα και, επειδή τη βλέπω και στο σπίτι και κοιμάμαι, το πρώτο μου μειονέκτημα πάει στη Μις Κοιμισμένη 2020. Τη Μαρινέλα».

Ακόμα και ο Άγγελος Μπράτης και η Ζενεβιέβ έμειναν με το στόμα ανοιχτό μπροστά σε όλα αυτά που είπε ο Δημοσθένης Τζουμάνης. Μάλιστα, η Ζενεβιέβ μετά τη φωτογράφιση του Δημοσθένη του είπε πως ήταν καταπληκτικός, αλλά ομολόγησε πως είναι έξαλλος για τον τρόπο που μίλησε για τη Μαρινέλα.

Η ίδια η Μαρινέλα δήλωσε πως ο Δημοσθένης είναι ένας διπρόσωπος και σημείωσε με νόημα “Δεν ταιριάζουν όλοι με όλους. Δεν πιστεύω ότι είμαι η Μις Κοιμισμένη 2020! Δεν έχω ανοιχτεί στον Δημοσθένη, δεν με έχει γνωρίσει, ούτε και θα του δοθεί αυτή η ευκαιρία γιατί δεν θέλω».