Δημοσθένης Τζουμάνης

Ο Δημοσθένης Τζουμάνης στο προηγούμενο επεισόδιο κατάφερε να αποσπάσει την καλύτερη φωτογραφία και αυτό του δίνει τη δυνατότητα στο νέο σετ φωτογράφισης να επιλέξει ποιους παίκτες θα προσπαθήσει να τους γκρεμίσει από το σπίτι του GNTM.

Ο ίδιος έλεγε πως πρέπει να αφήσει για λίγο το συναίσθημά του και να σκεφτεί με στρατηγική. Μαζί στις σκέψεις του και αυτές ήταν και η Ρασέλ, ο Έντουαρντ, ο Ανδρέας και η Λία.

Οι σκέψεις που έπεσαν στο τραπέζι ήταν να στοχεύσει σε έναν από τους τέσσερις παίκτες που έχουν δημιουργήσει μία κλίκα, δηλαδή τους Ηρακλή, Σήφη, Αιμιλιάνο και Εμμάνουελ.

Ο Δημοσθένης Τζουμάνης δήλωσε πως επειδή έχει έναν φίλο από τη Θεσσαλονίκη που έχει ζήσει τις ίδιες δύσκολες στιγμές όπως ο Εμμάνουελ για να έρθει στην Ελλάδα από τη Νιγηρία δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να στοχεύσει πάνω του.

Αυτό προκάλεσε την οργή της Ρασέλ, η οποία του εξήγησε πως μία τέτοια επιλογή δεν έχει να κάνει με ρατσιστικά πράγματα, γιατί ο ίδιος και η παρέα του δεν θα δίσταζαν σε καμία περίπτωση να τον βάλουν στόχο. Του είπε κιόλας πως πρόκειται για ένα παιχνίδι που απαιτείται στρατηγική και μόνο αυτό πρέπει να σκέφτεται και τίποτε άλλο.

Ο Δημοσθένης Τζουμάνης που ξέρει πως η Ρασέλ θέλει το καλό του μιας και είναι φίλοι, δεν παρεξήγησε την έκρηξή της και δήλωσε πως θα πρέπει να ακούσει αυτά που του είπε και να τα σκεφτεί ακόμα πιο σοβαρά.