Δημοσθένης Ξένια

Δημοσθένης Ξένια: Η επιστροφή της Ξένιας στο σπίτι του GNTM θύμισε την παλιά κόντρα που είχε ξεσπάσει ανάμεσα σε εκείνη και το Δημοσθένη και η οποία προκάλεσε την αποχώρηση της κοπέλας.

Με την επιστροφή της λοιπόν η Ξένια βρέθηκε μαζί και με τον Δημοσθένη, ο οποίος στην ουσία είχε προκαλέσει την αποχώρησή της και πολλές κόντρες μέσα στο σπίτι.

Και τότε όλοι σχεδόν είχαν κατηγορήσει τον Δημοσθένη πως ενώ είχε υποσχεθεί πως εάν βρεθούν οι δύο τους στον τάκο τότε αυτός θα αποχωρήσει οικειοθελώς. Αλλά όταν βρέθηκαν στον τάκο τελικά τότε, ο Δημοσθένης ξέχασε την υπόσχεσή του και έτσι αποχώρησε η Ξένια.

Αυτό η Ξένια δεν το ξέχασε όπως φάνηκε. Οι δυο τους βρέθηκαν ο ένας απέναντι στον άλλον και το κλίμα μύριζε μπαρούτι. Η Ξένια δεν άντεξε και πολύ ώρα μαζί με τον Δημοσθένη και έτρεξε κοντά στην Μαρινέλα και την Μαριαγάπη.

Και οι τρεις κοπέλες συμφώνησαν πόσο ωραία θα ήταν να αποχωρούσε ο Δημοσθένης με την Ξένια να λέει πως θα ήθελε πάρα πολύ να καταφέρει να διώξει τον Δημοσθένη από το GNTM.

Από την πλευρά του ο Δημοσθένης μιλώντας στην κάμερα δήλωσε πως ζήτησε από τη Ξένια να μιλήσουν κάποια στιγμή και εκείνη του είπε πως θα έρθει αργότερα για να τα πούνε. Αλλά όπως είπε ο Δημοσθένης τελικά δεν ήρθε ποτέ για να συζητήσουν.