Δημοτική Αγοράς Κυψέλης

Tο Impact Hub Athens εμπνέεται νέους τρόπους απολαύσης street food πιάτων στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης. To απόλυτο γαστρονομικό fair έρχεται ξανά στην Αγορά με φρέσκο όνομα και μενού κατάλληλα για ομαλή επιστροφή στην κανονικότητα! Στις 13/6 σεφ, μάγειρες και καντίνες δίνουν απογευματινό ραντεβού με εξωτικά μενού & cocktails σε ένα απογευματοβραδο με γεύση, μουσική και παρέα με αποστάσεις!
Δηλώστε συμμετοχή ως προμηθευτής εδώ: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScEo2QUwPPEDEBgM80U_VpWNUNxRLJK-82UKtBRxiDE_68LBQ/viewform

Το καλοκαίρι είναι εδώ και από τον Ιούνιο οι σεφ, μάγειρες και καντίνες δίνουν απογευματινά ραντεβού στο σουπερ φρέσκο Pop up Munchies, μαγειρεύουν πυρετωδώς και παρουσιάζουν μερικές από τις μοναδικές Street Food συνταγές φυσικά & με live streaming στις αναδυόμενες κουζίνες της Αγοράς.

Τα street λουκούλλεια πιάτα προσφέρονται σε Eat In & Take Away εκδοχές ενώ παράλληλα η Αγορά γίνεται σημείο παραγγελιών/ delivery για όσους θέλουν να απολαύσουν τα Pop up Munchies στο σπίτι!

Από τις 5 μ.μ έως τις 11 μ.μ., μαζί μας θα βρίσκεται το Yazhou με εξωτικά πιάτα σε wok, το El Burro Tacos y Tequila με νόστιμα tacos, ο Guerilla Chef και ο Cookie Dude, το Signora Athens με παγωτό εσπρεσάκι και λεμονάδα, το Food Truck με ανατολίτικες γεύσεις και το Falafelladiko με μοναδικά vegetarian wraps.

Οι θαμώνες του Pop up Brunch και οι λάτρεις των street food delicacies θα έχουν την ευκαιρία επιστρέψουν με ένα τρόπο στη νέα κανονικότητα δοκιμάζοντας αγαπημένες και νέες γεύσεις συνοδεία δροσερών ποτών & cocktail απο την καντίνα της αγοράς, με την παρέα τους, σε ένα νέο format εκδήλωσης, με φυσική & ψηφιακή διάσταση, σε ένα μνημειακό χώρο, όπως πλέον επιτάσσει η εποχή.

Τα Pop up Munchies Cooking Sessions δεν αφήνουν κανέναν νηστικό.
Για 1η φορά οι λάτρεις του street food θα μπορέσουν να ανακαλύψουν συνταγές των αγαπημένων τους εξωτικών street food joints απο το σπίτι τους ή από άλλο σημείο της πόλης από το διαδίκτυο παρακολουθώντας το live stream στο κανάλι της Αγοράς & του Impact hub Athens.

ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ “ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ”

Eat In, Take Away & Delivery!
3 τρόποι για να γευτείτε τα πιάτα του Pop up Munchies.
Οι vendors του φεστιβάλ μαγειρεύουν in situ για φυσικούς θαμώνες του φεστιβάλ, ετοιμάζουν πακέτα για take away ενώ παράλληλα κατα το live streaming τους δέχονται παραγγελίες των πιάτων!

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Σε συνεργασία με τον Pepper Radio το Pop up Munchies “ντύνεται” με μοναδικά tunes από dj’s του Pepper αλλά και καλλιτεχνική διάθεση!
Το Open Mic, το αναδυόμενο δρώμενο που εμπλουτίζει τα Pop up Brunch του τελευταίου τριμήνου, επανέρχεται!
Η Ανοιχτή Σκηνή της Αγοράς δίνει την ευκαιρία στον κόσμο να εκφραστεί, απέναντι σε ένα κοινό με “γερό στομάχι”.
Παλιοί, νέοι και επίδοξοι μουσικοί, τραγουδιστές, stand up comedians και λοιποι performers, καλούνται να δείξουν το ταλέντο τους σε μια παράσταση μέγιστης διάρκειας 8 λεπτών. Στο τέλος, με κριτή τον κόσμο, ανακοινώνεται ο νικητής της ημέρας με έπαθλο…. Φαγητό!