Dior

O oίκος Dior επιλέγει να κάνει επιδείξεις σε πολλές χώρες του κόσμου και αυτή τη φορά επέλεξε την Ινδία για να παρουσιάσει τη νέα του συλλογή.

Η Μaria Grazia Chiuri επέλεξε για τη Fall 2023 συλλογή να δημιουργήσει ρούχα τα οποία εμπνέονται από την Ινδία και συνεργάζεται για μια ακόμη φορά με  Chanakya ateliers και τη σχολή χειροτεχνίας Chanakya School of Craft, στη Βομβάη για να ολοκληρώσει τις συλλογές του.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

O oίκος πραγματοποίησε ένα εκπληκτικό show στην Πύλη της Ινδίας και τα μοντέλα φόρεσαν χρωματιστές δημιουργίες και τα μεταξωτά δημιουργήματα ήταν από αυτά που ξεχώρισαν.

Στην Ινδία παρουσιάστηκαν δημιουργίες οι οποίες θυμίζουν το σύγχρονο Bollywood και θα μπορέσουν να φορεθούν στο κόκκινο χαλί.

Το σάρι ήταν η κύρια πηγή έμπνευσης της νέα συλλογής του Dior και είδαμε στην πασαρέλα κοψίματα τα οποία θυμίζουν ινδικές ενδυμασίες, σακάκια με μοτίβο που θυμίζουν την παλιά Ινδία και φορέματα με έναν ώμο, κάτι το οποίο θα γίνει μεγάλο trend.

Ο οίκος μας ταξίδεψε σε ένα μοναδικό μέρος και στο βίντεο που ανέβηκε στο Youtube μπορείς να παρακολουθήσεις όλη την επίδειξη!

Τσέκαρε και αυτά: