Δίπλωμα οδήγησης

Αν είσαι από τα πλάσματα που ετοιμάζονται να κάνουν την κίνηση να δώσουν για δίπλωμα οδήγησης, θα πρέπει να ξέρεις πως πρέπει να κάνεις κάποια πράγματα τα οποία θα σε βοηθήσουν να περάσεις!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ

Το Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών στο πλαίσιο της προσπάθειας για την βελτίωση της οδικής ασφάλειας αναβαθμίζει τη θεωρητική εξέταση των υποψηφίων οδηγών με την εφαρμογή ενός ηλεκτρονικού συστήματος εξέτασης.

Με το σύστημα εξασφαλίζεται η άμεση, αντικειμενική και εύκολη εξέταση των υποψηφίων οδηγών. Εξασφαλίζεται απόλυτη διαφάνεια ενώ απλοποιούνται οι διαδικασίες για τη Δημόσια Διοίκηση.

Δίπλωμα οδήγησης – Συγκεκριμένα :

Το σύστημα είναι πλήρως αυτοματοποιημένο και ο σχεδιασμός του έχει γίνει ώστε να είναι φιλικό προς τον χρήστη και απόλυτα ασφαλές προκειμένου να μην υπάρχει κανένα περιθώριο παρέμβασης.

Τα ερωτηματολόγια για κάθε εξεταζόμενο δημιουργούνται κάθε φορά με τυχαία επιλογή από την βάση δεδομένων κατά την έναρξη της διαδικασίας εξέτασης.

Η σειρά των απαντήσεων κάθε ερώτησης είναι τυχαία κάθε φορά προκειμένου να αποφεύγεται το φαινόμενο αποστήθισης των απαντήσεων.

Στο τέλος της εξέτασης το σύστημα εκτυπώνει τις ερωτήσεις που ετέθησαν στον υποψήφιο, τις απαντήσεις που έδωσε, την ορθότητα τους καθώς και το τελικό αποτέλεσμα.

Το νέο σύστημα παρέχει τη δυνατότητα εξέτασης υποψηφίων στις τέσσερις κατηγορίες διπλωμάτων οδήγησης, δηλαδή αυτοκινήτου, δικύκλου, φορτηγού και λεωφορείου.

Το μηχανογραφικό σύστημα σχεδιάστηκε και εφαρμόζεται σε συνεργασία με το ΤΕΙ Αθήνας και παρέχεται η δυνατότητα ελεύθερης χρήσης του προγράμματος μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών. Για να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα TestDrive πατήστε εδώ.

Tσέκαρε και αυτά :

Σασμός : Το spoiler για τα νέα επεισόδια

Πρωτοχρονιά 2023 : Το πρόγραμμα της ΕΡΤ