Διπλοσάγονο

Ένα βασικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλές γυναίκες και άνδρες στο πρόσωπο τους είναι το διπλοσάγονο, και υπάρχουν πολλοί τρόποι για να “εξαφανιστεί” αλλά εμείς θέλουμε ένα φυσικό τρόπο για να παύουμε την ύπαρξη του!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Υπάρχει ένας πολύ εύκολος τρόπος για να απομακρυνθεί αυτή η “ενόχληση” που έχεις και μπορείς να κάνεις ασκήσεις… yoga για να μπορέσεις να νιωσεις πιο όμορφα! Και είναι πολύ απλές και εύκολες!

Μπορεί να σου φαίνεται αστείο να κάνεις ασκήσεις στο πρόσωπο σου καθώς χρειάζεται να βγάλεις τη γλώσσα σου προς τα έξω, να κουνήσεις με συγκεκριμένους τρόπους το κεφάλι σου και να κάνεις πράγματα τα οποία μπορεί να σου φανούν πολύ περίεργα!

Μην περιμένεις πως θα δεις από την πρώτη μέρα θαύματα καθώς θέλει καθημερινή προσπάθεια και πρέπει να αφιερώνεις 15 λεπτά για να κάνεις αυτές τις ασκήσεις !

Τσέκαρε το βίντεο: 

Υπάρχουν και πολλά εργαλεία όπως είναι το face roller και το gun sha τα οποία μπορούν να σε βοηθήσουν να έρθεις ακόμη πιο κοντά στο αποτέλεσμα που επιθυμείς και κρέμες οι οποίες μπορελις να χρησιμοποιείς καθημερινά έτσι ώστε να κάνεις το συγκεκριμένο σημείο πιο λείο!

Τσέκαρε και αυτά: