Divani Apollon Palace & Thalasso

Divani Apollon Palace & Thalasso: Το καλοκαίρι τελείωσε, η back to school περίοδος είναι εδώ και έχει φτάσει η ώρα που θέλεις (και μπορείς!) να αφιερώσεις λίγο παραπάνω χρόνο για επιπλέον φροντίδα στον εαυτό σου.

 

Το well-being είναι απαραίτητο για τη ζωή μας γιατί μας βοηθάει να είμαστε καλά σωματικά, συναισθηματικά και πνευματικά. Πόσο μάλλον τώρα που το δέρμα μας έχει ταλαιπωρηθεί από τον καλοκαιρινό ήλιο, το treatment αποκατάστασης είναι απαραίτητο.

Ο Όμιλος Διβάνη έχει δημιουργήσει στο Divani Apollon Palace & Thalasso το πολυβραβευμένο και παγκόσμιας φήμης Divani Athens Spa & Thalasso Center, όπου παρέχεται η απόλυτη εμπειρία ευεξίας, προσαρμοσμένη στις ανάγκες του κάθε επισκέπτη.

Αποτελεί το ιδανικό μέρος για περιποίηση, αναζωογόνηση και χαλάρωση! Βραβευμένο ως το κορυφαίο spa στην Ευρώπη, προσφέρει πολλά προγράμματα για να επιλέξει ο καθένας αυτό που του ταιριάζει.

Για την αποθεραπεία από το καλοκαίρι λοιπόν και για να μπορέσει το σώμα σου να υποδεχτεί με χαρά το Φθινόπωρο, ο Όμιλος προτείνει 2 ειδικές θεραπείες για το πρόσωπο και 2 για όλο το σώμα.

Εάν θέλεις να περιποιηθείς το πρόσωπο σου δεν έχεις παρά να διαλέξεις ανάμεσα στην “Heart of the Ocean”, η οποία προσφέρει πλούσια ενυδάτωση και στην “Prodige des Oceans”, η οποία βασίζεται σε ένα ειδικό μασάζ εμπνευσμένο από την τεχνική Ko Bi Do.

Εάν αποζητάς πλήρη αποτοξίνωση και θέλεις να ανανεωθείς, οι 2 θεραπείες για όλο το σώμα θα σε καλύψουν πλήρως. Ο συνδυασμός massage με μία μάσκα σώματος θα σε συναρπάσει στην θεραπεία “St. Barth Sensation”. Για όσους θέλουν και πιο βαθιά ενυδάτωση, η θεραπεία “Thalgo Indoceane” που περιλαμβάνει peeling μαζί με massage και μάσκα σώματος, είναι η ιδανική.

Επιπλέον, αποκλειστικά για τα μέλη του Προγράμματος Πιστότητας Divani DISCOVERY, προσφέρονται επιπλέον μοναδικά πακέτα θεραπείας. Ποιος λόγος είναι καλύτερος από αυτόν για να κάνετε άμεσα την εγγραφή σας;

Αν λοιπόν δεν έχεις καταλήξει ακόμα στην φροντίδα που θέλεις να προσφέρεις στον εαυτό σου, ο Όμιλος Διβάνη σε βγάζει σου δίνει την τέλεια λύση με τις ειδικά σχεδιασμένες θεραπείες του Divani Athens SPA & Thalasso Center!

Τσέκαρε κι αυτό:

Κατερίνα Λιόλιου : Στις υψηλότερες θέσεις των μουσικών τάσεων μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα!