DIY Χριστουγεννιάτικα στολίδια

DIY Χριστουγεννιάτικα στολίδια : Υπάρχει πάντα χρόνος για να δημιουργήσουμε όμορφα πράγματα για το σπίτι μας και είναι σημαντικό να ανακυκλώνουμε όσα περισσότερα αντικείμενα μπορούμε.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Τα στολίδια μπορούν να μας αλλάξουν τη διάθεση από τη μια στιγμή στην άλλη και είναι πολύ εύκολο να δημιουργήσουμε τα δικά μας και να δείξουμε πως η φαντασία μας δεν έχει όρια.

Είσαι σπίτι και αντιλαμβάνεσαι πώς τελείωσε το χαρτί υγείας αλλά και το χαρτί κουζίνας; Μην πετάξεις τα ρολά από χαρτόνι γιατί θα είναι αυτά που θα χρησιμοποιήσεις για να δημιουργήσεις τα δικά σου DIY χριστουγεννιάτικα στολίδια.

Στο βίντεο του crazy, crazy genius, θα βρεις 57 διαφορετικές χριστουγεννιάτικες δημιουργίες τις οποίες μπορείς να δημιουργήσεις με το χαρτόνι και πίστεψε μας, θα πάθεις πλάκα!

Εκτός από το χαρτόνι θα χρειαστείς και υλικά όπως είναι η κόλλα, κλωστές, πέρλες, γκοφρέ χαρτί, γκλίτερ, διάφορα χαρτόνια σε χρώματα της αρεσκείας σου.

Τσέκαρε και το βίντεο : 

Τα χριστουγεννιάτικα στολίδια μπορείς να τη δημιουργήσεις όποτε θέλεις και είναι μια πολύ fun δραστηριότητα την οποία μπορείς να κάνεις με τους φίλους σου ή με τα παιδάκια που υπάρχουν στην παρέα σου.

Είναι πολλά αυτά που μπορούμε να δημιουργήσουμε με τα χέρια μας και δε χρειάζεται να δαπανήσουμε πολλά χρήματα για να αποδείξουμε πως ξέρουμε από χριστουγεννιάτικο ντεκόρ!

Τα απλά υλικά, μπορούν να γίνουν τα καλύτερα στολίδια και μπορείς απλά να κάνεις κάποιες δοκιμές για να δεις πως θα πάει!

Μην ξεχνάς να επισκεφτείς καταστήματα τα οποία διαθέτουν υλικά για τις DIY δημιουργίες σου και να ασχοληθείς μέσα στην ημέρα σου με αυτά! Άσε που είναι και μια καλή μορφή “ψυχοθεραπείας” αλλά και μια στιγμή για να περάσεις χρόνο με τον εαυτό σου!

Καλές δημιουργίες λοιπόν και καλά Χριστούγεννα!

Τσέκαρε και αυτά :

GNTM 5 τελικός : Πότε θα γίνει

Χριστούγεννα 2022 : Οι βόλτες που πρέπει να κάνεις στην Αθήνα