DIY διακόσμηση

DIY διακόσμηση: Μιας και η καραντίνα συνεχίζει να μας κρατά λιγάκι ακόμα μέσα στο σπίτι για λόγω προστασίας και ασφάλειας, είναι καιρός να σκεφτούμε τι μπορούμε να αλλάξουμε στη διακόσμηση του σπιτιού μας.

Το 2020 ήταν ένα έτος που δε μας χάρισε και τις καλύτερες αναμνήσεις και σίγουρα δε θέλουμε να συνεχίσουμε τη νέα χρονιά με αυτές τις άσχημες σκέψεις. Και τι καλύτερο, λοιπόν, από το να αλλάξουμε τη διακόσμηση του σπιτιού μας και φυσικά χωρίς πολλά έξοδα!

Μια νέα αισθητική στο χώρο μας μπορεί να βοηθήσει να αποκτήσουμε την θετική ενέργεια που αναζητάμε, αλλά και να μας κάνει να αισθανθούμε πιο comfy από ποτέ μέσα στο σπίτι μας μέχρι να βγούμε για τα καλά ξανά έξω!

Ο γνωστός YouTuber και home expert σε θέματα που αφορούν σε DIY διακόσμηση, Lone Fox, μας προτείνει στο νέο του βίντεο 10 budget friendly ιδέες που μπορούν να απογειώσουν την αισθητική του χώρου μας.

Μέσα από αυτά τα 10 budget friendly DIY projects ο Lone Fox μας παροτρύνει να βάψουμε του τοίχους και τα παράθυρά μας με νέα χρώματα, να οργανώσουμε τον χώρο μας με DIY κουτιά αποθήκευσης, αλλά και να επισκευάσουμε παλιά έπιπλα με νέα πόμολα και χρώματα προκειμένου να βελτιωθεί η αισθητική του σπιτιού μας.

Τσέκαρε το βίντεο παρακάτω:

Διάβασε και αυτό: 25 φανταστικά και πανεύκολα DIY projects που μπορείς να φτιάξεις χωρίς πολλά λεφτά! (vid)