DIY διακόσμηση

DIY διακόσμηση : Υπάρχουν πολλοί τρόποι οι οποίοι μπορούμε να μας βοηθήσουν να διακοσμήσουμε τους χώρους μας με πράγματα τα οποία δε φανταζόμασταν ποτέ.

Οι DIY τρόποι με τους οποίους μπορείς να αλλάξει τη διακόσμηση του σπιτιού σου είναι άπειροι, και όλοι μας μπορούμε να καταπιαστούμε με κάτι και να δημιουργήσουμε πράγματα τα οποία να θυμίζουν αυτά γνωστών καταστημάτων.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Στο κανάλι Happy Crafts βρήκαμε ένα βίντεο μέσω του οποίου μας παρουσιάζονται διάφοροι τρόποι για να δημιουργήσουμε. εύκολα πράγματα με τα χεράκι μας.

Μπορείς να δημιουργήσεις καθρέφτες με καλάμια,  ιδιαίτερα βάζα με κουτάκια από διάφορα τρόφιμα και κορνίζες από υλικά που δε φανταζόσουν.

Τα υλικά που σίγουρα θα χρειαστείς είναι καλάμια, πιστολάκι σιλικόνης,σχοινί και έπειτα θα βρεις πράγματα τα οποία θα μπορέσεις  να τα φέρεις μια κατάσταση που θα γίνουν υπέροχα διακοσμητικά.

To χρυσό χρώμα. θα πρέπει να είναι αυτό που θα επιλέξεις για να χρωματίσεις τα διακοσμητικά που θα δημιουργήσεις διότι προσδίδει ένα luxury element το οποίο χρειάζεσαι αν θέλεις το δωμάτιο σου να φαίνεται ακριβό.

Οι ιδέες είναι πολλές και στο βίντεο θα δεις τρόπους οι οποίοι είναι εξαιρετικοί.

Τσέκαρε και αυτά: