DIY λαμπάδα

DIY λαμπάδα : Το βράδυ της Ανάστασης θα κρατήσουμε τα κεριά μας, θα πάρουμε τους αγαπημένους μας ανθρώπους από το χέρι και θα περιμένουμε έξω από την εκκλησία τη στιγμή που ο ιερέας θα πει δυνατά το γνωστό σε όλους μας “Χριστός Άνεστη” και θα έρθει το Άγιο Φως στα χέρια μας.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Οι λαμπάδες που κυκλοφορούν στο εμπόριο είναι πολύ ξεχωριστές και μπορούμε σίγουρα να επιλέξουμε μια από αυτές για να μπορέσουμε να βρεθούμε στην εκκλησία! Όμως τι θα έλεγε να δημιουργήσουμε το δικό μας κερί με πολύ εύκολους τρόπους;

Υπάρχουν πολλά σχέδια τα οποία μπορείς να δημιουργήσεις και δεν χρειάζεται να είναι το γνωστό κερί το οποίο είναι λεπτό και λιγνό!

Στα καταστήματα χειροτεχνίας αλλά και σε μεγάλα πολυκαταστήματα μπορείς να βρεις πολλά είδη για να δημιουργήσεις τα δικά σου κεριά και να φτιάξεις πράγματα και για εσένα αλλά και για την οικογένεια σου!

Πώς θα σου φαινόταν να εμφανιστείς στην εκκλησία μια μέρα πριν το Πάσχα κρατώντας ένα capcake ή ένα latte το οποίο θυμίζει το αγαπημένο σου ρόφημα από τα Starbucks;

Στο YouTube βρήκαμε τρία βίντεο τα οποία μπορούν να σε διδάξουν να δημιουργήσεις τρία διαφορετικά κεριά τα οποία θα δώσουν μια άλλη νότα σε αυτή την ξεχωριστή βραδιά! Και το πιο κορυφαίο από όλα είναι πως μπορείς να τα φτιάξεις με τα χεράκια σου και να κάνει εντύπωση!

Το κερί cupcake!

Το κερί latte 

To κερί ποπ κορν

Στην Ανάσταση μπορείς να χρησιμοποιήσεις ότι κερί θέλεις για να μπορέσεις να πάρεις το Άγιο Φως και σίγουρα με τα τρία παραπάνω θα δώσεις την εντύπωση πως θέλεις να διασκεδάζεις και πως δε σου αρέσουν τα συνηθισμένα πράγματα!

Δημιούργησε τα με πολύ εύκολα τρόπο και μην ξεχνάς πως μπορείς να τα κρατήσεις και ως διακοσμητικά!

Tσέκαρε και αυτά: