DJ Stephan

Περίπου ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του “Cruel Summer Vol.1”, του album από το οποίο ακούσαμε και απολαύσαμε smash hits όπως τα “Eros”, “Cruel Summer”, “Opos Palia”, ο DJ Stephan ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το δεύτερο album του το οποίο είναι επίσης γεμάτο επιτυχίες.

 

Το “Cruel Summer Vol.2” θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 25 Ιουνίου από τη Mad House Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company και θα περιέχει στο σύνολο 20 κομμάτια, ανάμεσα τους συνεργασίες με Ypo, Κατερίνα Στικούδη, FY, MG, Natasha Kay, Sophia και πολλούς άλλους. Μια πρόσφατη γεύση από το ολοκαίνουργιο υλικό πήραμε και από το “Mirea” με τον Nore, το οποίο κυκλοφορεί εδώ και λίγες μέρες σε music video σε σκηνοθεσία Danny Ntarlas & Jim Georgantis.

 

Για πρώτη φορά μάλιστα ο DJ Stephan συμμετέχει σε κομμάτι του ως τραγουδιστής, κλέβοντας τις εντυπώσεις, ενώ ο ίδιος βρίσκεται και στο εξώφυλλο της New Music Friday Greece λίστας στο Spotify, με αφορμή την κυκλοφορία του. Παράλληλα, ο δημοφιλής παραγωγός είναι υποψήφιος στα φετινά MAD VMA στην κατηγορία «Καλύτερος Πρωτοεμφανιζόμενος Καλλιτέχνης».