Δολοφονία παιδιών

Δολοφονία παιδιών : Τι μπορεί να πει κανείς όταν μαθαίνει πως ένας γονιός αποφασίζει να σκοτώσει το ίδιο του το παιδί… Όταν ένας άνθρωπος ο οποίος έχει δώσει “ζωή” αποφασίζει να δώσει τέλος στο πλάσμα που έφερε σε αυτόν τον κόσμο για να του δώσει χαρά…

Πλασματάκια με τεράστια ματάκια τα οποία σε κοιτούν χωρίς να περιμένουν τίποτα από εσένα δολοφονούνται από ανθρώπους οι οποίοι θέλησαν να φέρουν τον τίτλο “γονιός” ενώ ο μόνος τίτλος που τους αξίζει είναι η λέξη ΤΕΡΑΣ. Πώς μπορεί ένας άνθρωπος να κάνει κάτι τέτοιο; Να αφαιρέσει τη ζωή του παιδιού του; Είναι αδιανόητο…. και τα λόγια περιττά.

Υπάρχουν τρεις ιστορίες οι οποίες ξεπερνούν τα όρια της φαντασίας και αφορούν στη δολοφονία παιδιών… Παιδιών που πλήρωσαν με την ίδια τους τη ζωή την οργή, τη ζήλια αλλά και τα ψυχολογικά προβλήματα που κουβαλούν άνθρωποι οι οποίοι δε θα έπρεπε να γίνουν ποτέ γονείς.

Μητέρες και πατεράδες μη έχοντας κανένα ένστικτο τα οποίο θα αφορούσε στη μητρότητα και την πατρότητα, έβαλαν τέλος στη ζωή των παιδιών τους με αποτρόπαιους τρόπους και νόμιζαν πως έχουν διαπράξει το τέλειο έγκλημα… αλλά δεν τα κατάφεραν!

Το 2015 η Μέγκαν Χάντσμαν παραδέχτηκε την ενοχή της για των στραγγαλισμό των μωρών της και το περίεργο της υπόθεσης είναι πως τα στραγγάλιζε αφού τα είχε γεννήσει.Τα μωρά που στραγγαλίστηκαν ήταν 6 στον αριθμό.

Δολοφονία παιδιών – Ο Άντριαν Τζόνες δολοφονήθηκε σε ηλικία 5 ετών όταν δολοφονήθηκε από τον πατέρα του. Το παιδί δεχόταν απίστευτη κακοποίηση από τον πατέρα του και τη μητέρα του και αποκάλυψε τα πάντα σε κοινωνική λειτουργό. Αλλά χρειάστηκε να επιστρέψει στο σπίτι της κόλασης. Τον βασάνιζαν, τον έδεναν και άφηναν το κορμάκι του να μελανιάζει. Το 2015 τον άφησαν σε ένα μπάνιο και πέθανε μετά από ώρα όπου και το άψυχο σώμα του έμεινε για 2 εβδομάδες εκεί. Οι γονείς πήραν το σώμα του και το τάισαν στα γουρούνια.

H Θερέσα Κνορ ήταν μια γυναίκα που διέθετε μια εξαιρετικά διαταραγμένη προσωπικότητα και επειδή είχε περάσει δύσκολη εφηβεία αποφάσισε να κάνει τη ζωή των 6 παιδιών της μια “ζωντανή κόλαση”. Σκότωσε 2 από τα 6 και τα υπόλοιπα παιδιά ήταν υποχρεωμένα μέσω χειριστικών συμπεριφορών να την καλύπτουν.

Δολοφονία παιδιών – Τσέκαρε και το βίντεο :

Τσέκαρε και αυτό: Αφασία: Τι είναι η ασθένεια που έχει ο Μπρους Γουίλις