Δομινίκη Μυστρίδου

Σε αυτό το GNTM φαίνεται ότι ενδεχομένως θα τα δούμε όλα και έτσι στην audition της Τρίτης 14 Σεπτεμβριου είδαμε και μία πρωταθλήτρια, τη Δομινίκη Μυστρίδου να διχάζει την κριτική επιτροπη.

Η Δομινίκη Μυστρίδου εμφανίστηκε μπροστά στην κριτική επιτροπή, αποκαλύπτωντας πως είναι πρωταθλήτρια Παγκρήτιου Αθλήματος, ενώ ξετύλιξε και όλα τα άλλα ταλέντα κάνοντας την επιτροπή να μην πιστεύει στα αυτιά της.

Η διαγωνιζόμενη εξήγησε στους κριτές ότι εκτός από τον πρωταθλητισμό, έκανε πιάνο, ενώ είναι τώρα φαρμακοποιός.

Πλέον όμως θέλει να δοκιμάσει την τύχη της στο modelling.

Ωστόσο, ο Δημήτρης Σκουλός δεν πείστηκε από την ομορφιά της και από τα ταλέντα της και έτσι ψήφισε όχι. Το γεγονός αυτό έκανε τη Δομινίκη Μυστρίδου να βουρκώσει.

Αλλά τα δάκρυα της διαγωνιζόμενης δεν έπεισαν την Ζενεβιέβ, η οποία εξαίτίας αυτής της αντίδρασης ακριβώς ψήφισε επίσης αρνητικά.

Η Ισμήνη ψήφισε θετικά, αλλά αφού υπήρχαν δύο όχι, η Δομινίκη Μυστρίδου ήταν ήδη εκτός GNTM. Μέχρι που ο γνωστός σχεδιαστής, Άγγελος Μπράτης έκανε τη μεγάλη έκπληξη.

 

Ο Άγγελος Μπράτης ζήτησε από την πρωταθλήτρια να του δείξει κάποιες λαβές και αφού του έκανε το χατίρι, τότε της έδωσε τη wild card.

Και έτσι με αυτό η νεαρή πρωταθλήτρια κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση το id catwalk και ποιος ξέρει ίσως και στο σπίτι του GNTM.