Δόντια: Η υγιεινή των δοντιών έχει πρωταρχική σημασία και πλέον ο κόσμος ευτυχώς το αντιλαμβάνεται και επενδύσει στην υγειά της στοματικής του κοιλότητας, αλλά και τον δοντιών του.

Σε αυτό το πλαίσιο η εταιρεία CURAPROX δημιούργησε μία επαναστατική οδοντόβουρτσα που μετατρέπει τη διαδικασία του βουρτσίσματος πραγματικά σε απόλαυση.

ad

Δημιούργησε την οδοντόβουρτσα CS 5460, που όταν τη δοκιμάσεις κυριολεκτικά δεν μπορείς να συνεχίσεις με άλλη οδοντόβουρτσα. Πρώτον σε αποσπούν τα ζωηρά χρώματα: κόκκινο, μπλε, πράσινο, κίτρινο, λευκό, καφέ, ανοιχτό ροζ, σκούρο μωβ, ζεστό ροζ και φυσικά οι χρωματικές αντιθέσεις με τις ίνες.

Στη μάχη ενάντια στην τερηδόνα και την περιοδοντίτιδα, το πιο δυνατό όπλο της CS 5460 είναι οι τρίχες της: απίστευτα λεπτές με 0,1 χιλιοστά διάμετρο και στρογγυλοποιημένες άκρες στο τελείωμά τους. Eίναι φτιαγμένες από υλικό Curen® – και όχι από nylon όπως οι περισσότερες συμβατικές οδοντόβουρτσες – γεγονός που τις καθιστά ιδιαίτερα αποτελεσματικές.

cs5460

Είναι, μάλιστα, τόσο λεπτές που δεν τις αποκαλούμε τρίχες, αλλά … ίνες. Στη μέση οδοντόβουρτσα θα βρείτε περίπου 500 – 800 τρίχες αραιά τοποθετημένες, με αποτέλεσμα να αφήνουν αρκετά υπολείμματα πλάκας. Η CS 5460 διαθέτει μια ασυνήθιστα πυκνή επιφάνεια καθαρισμού  με 5460 ίνες. Δε θα συναντήσετε κάτι αντίστοιχο σε καμία άλλη οδοντόβουρτσα. Τόσο συμπαγής, αλλά και με κεκλιμένη κεφαλή, ώστε να μπορείτε να φτάσετε εύκολα στα πιο δυσπρόσιτα σημεία του στόματός σας.

Ο μεγαλύτερος  εχθρός της πλάκας είναι η απαλότητα μίας CS 5460: oι ίνες Curen® εισχωρούν και καθαρίζουν ατραυματικά ακόμη και την ουλοδοντική σχισμή.