δωρεάν δραστηριότητες

Υπάρχουν πολλές δωρεάν δραστηριότητες τις οποίες μπορείς να κάνεις σε διάφορες περιοχές της Αθήνας, αλλά στο “Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος” ανακαλύψαμε κάτι το οποίο θα ενθουσιάσει όλους εκείνους που λατρεύουν τα παιχνίδια και ειδικά το σκάκι.

Σε ένα σημείο του βοτανικού κήπου όπου κάναμε τη βόλτα μας για να ηρεμήσει το κεφάλι μας από όλη την ένταση της ημέρας, ανακαλύψαμε ένα μέρος το οποίο είχε τραπέζια με σκακιέρες και μαι τεράστια σκακιέρα στο χώμα με μεγάλα πιόνια τα οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιος για να παίξει! Τέλειο!

Δωρεάν δραστηριότητες

 

Στο σημείο αυτό μπορείς να πας με την παρέα σου έχοντας στην τσάντα σου τα πιόνια από το σκάκι που μπορεί να έχεις στο σπίτι σου και να αράξεις στη φύση παίζοντας το αγαπημένο σου παιχνίδι!

Αν πάλι δε διαθέτεις πιόνια, μπορείς να παίξεις με τα γιγαντιαία πιόνια και να καθίσουν οι φίλοι σου στις καρέκλες που υπάρχουν για να παρακολουθήσουν ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι.

Είναι μια από τις δωρεάν δραστηριότητες που μπορείς να κάνεις στο κέντρο “Σταύρος Νιάρχος” και μπορείς κάλλιστα να συνδυάσεις το παιχνίδι με ένα κοκτέιλ ή έναν καφέ αφού υπάρχει ένα πολύ καλό σημείο από όπου μπορείς να προμηθευτείς τα πάντα!

Τσέκαρε και αυτά : 

Σχέση εξ αποστάσεως : Πότε δεν πετυχαίνει

Μωρά γουρούνια : Τα βίντεο στο Instagram