Δωρεάν εκθέσεις : Το ελληνικό κόσμημα είναι συνυφασμένο με ένα ιστορικό όνομα στην Ελλάδα και όλοι ξέρουν πως ο Ηλίας Λαλαούνης ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος έδωσε τα πάντα για να δημιουργήσει ένα ισχυρό brand το οποίο θα χάριζε στον κόσμο την αίσθηση της πολυτέλειας και της ιδιαιτερότητας.

Το μουσείο κοσμημάτων ΗΛΙΑ ΛΑΛΑΟΥΝΗ είναι ένα μέρος όπου μπορεί κανείς να δει από κοντά κοσμήματα τα οποία δημιουργήθηκαν με πολλή φαντασία, μεράκι και αγάπη χωρίς όμως να νιώσει πώς η μόδα στον χώρο των κοσμημάτων, ότι είναι μια κατάσταση στην οποία δεν μπορεί να συμμετάσχει και ο ίδιος.

ad

Κατά καιρούς πραγματοποιούνται σημαντικές εκθέσεις στο μουσείο κοσμημάτων το οποίο είναι και το μοναδικό στην Ελλάδα, όπου καλλιτέχνες, δημιουργοί αλλά και γνωστά brands παρουσιάζουν στο κοινό τα δικά τους “κοσμήματα” .

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Στην ετήσια έκθεση ΑRT FAIR, η οποία θα λάβει μέρος στο μουσείο, ένα ακόμη brand θα δώσει το παρών για να παρουσιάσει τη δική του… οπτική στον κόσμο του eyewear!

Η εταιρεία KOIS-OPTICS συμμετέχει για πρώτη φορά στην ετήσια έκθεση ART FAIR στο μουσείο κοσμημάτων ΗΛΙΑ ΛΑΛΑΟΥΝΗ και θα παρουσιαστούν φανταστικά διάσημα μοντέλα γυαλιών, αλλά και η τη δική τους σειρά #ΟROPHOGRAFIA.

BALMAIN PARIS

Το ARTFAIR 2022 θα παρουσιαστεί στο μουσείο ΗΛΙΑ ΛΑΛΑΟΥΝΗ το Σάββατο 3/12 και την Κυριακή 4/12. Οι ώρες που θα μπορεί να προσέλθει το κοινό θα είναι από τις 10:00 μέχρι και τις 18:00 το απόγευμα και η είσοδος είναι ελεύθερη!

Δωρεάν εκθέσεις – Που βρίσκεται το μουσείο

Το μουσείο ΗΛΙΑ ΛΑΛΑΟΥΝΗ βρίσκεται στην Αθήνα, στην περιοχής της Ακρόπολης, επί των οδών Καρυάτιδων και Καλλισπέρη 12.
Τσέκαρε και αυτά :

Συνταγή για μελομακάρονα : Οι μπουκίτσες ενθουσιάζουν

Άννα Μαρία Βέλλη : Η ομιλία για την κακοποίηση στο TedX