Δωρεάν εξετάσεις

Δωρεάν εξετάσεις : Ο Δήμος Αθηναίων προσφέρει μέσω των δημοτικών ιατρείων τη δυνατότητα σε γονείς να προγραμματίσουν για τα παιδιά τους εντελώς δωρεάν σειρά ιατρικών εξετάσεων.

 

Οι υπηρεσίες που παρέχονται δωρεάν για τα παιδιά έως 16 ετών είναι παιδιατρική εξέταση, οφθαλμολογική εξέταση (από 8 ετών και άνω) και οδοντιατρική εξέταση. Για εφήβους άνω των 14 ετών, υπάρχει επιπλέον η δυνατότητα καρδιολογικής εξέτασης, ενώ για παιδιά έως 14 ετών, θα πρέπει να προηγηθεί παραπομπή από παιδίατρο.

Οι γονείς που ενδιαφέρονται μπορούν κλείνουν ραντεβού στα εξής τηλέφωνα: 2103626587 (1ο Πολυδύναμο Κέντρο – Δημοτικό Ιατρείο – Καλφοπούλειο Υγειονομικό Κέντρο-όλες οι ειδικότητες), 2109239865 (2ο Πολυδύναμο Κέντρο – Δημοτικό Ιατρείο Νέου Κόσμου-όλες οι ειδικότητες), 2103427515 (3ο Δημοτικό Ιατρείο Πετραλώνων-παιδίατρος και οδοντίατρος) και 2108836200 (6ο Πολυδύναμο Κέντρο – Δημοτικό Ιατρείο Κυψέλης- όλες οι ειδικότητες).

«Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε και φέτος τις μαθήτριες και τους μαθητές στα σχολεία της πόλης μας! Ο Δήμος Αθηναίων, ανοίγει τις πόρτες των σχολείων αλλά και την αγκαλιά του για να υποδεχθεί όλες και όλους στα ανακαινισμένα και αναβαθμισμένα σχολικά κτίρια και σε ένα λειτουργικό, ασφαλές και ευχάριστο σχολικό περιβάλλον. Εύχομαι από καρδιάς σε όλες και όλους, δασκάλους γονείς μαθητές, καλή σχολική χρονιά!» δήλωσε ο αντιδήμαρχος Ψηφιακής Μετάβασης και Παιδείας Δήμου Αθηναίων Νίκος Βαφειάδης.

 

«Με πολύπλευρες ενέργειες, φροντίζουμε για την προστασία και την ασφάλεια των μαθητών και των καθηγητών όλων των σχολικών μονάδων. Εδώ και μέρες, με την ομάδα καθαριότητας και τη συνδρομή των σύγχρονων μηχανημάτων μας, πραγματοποιούμε σαρωτική καθαριότητα και απολύμανση στους εξωτερικούς χώρους και περιμετρικά από όλους τους Παιδικούς Σταθμούς, τα Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια της πόλης μας για να υποδεχθούν με ασφάλεια τα σχολεία μικρούς και μεγάλους. Ευχόμαστε μια καλή, εποικοδομητική και δημιουργική σχολική χρονιά για όλους!» δήλωσε ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Νίκος Αβραμίδης.

Τσέκαρε και αυτό : Survivor All Star : Ο όρος του Ατζούν Ιλιτζαλί