Πότε θα ανοίξουν τα κομμωτήρια

Μπορεί η πανδημία του κορονοϊού να έχει βάλει σε δεύτερη ίσως μοίρα τις οικονομικές δυσκολίες που εξακολουθεί να αντιμετωπίζει ο πολίτης, αλλά το citynow.gr εξακολουθεί να προβάλει και να στηρίζει δράσεις και πρωτοβουλίες που στόχο έχουν τη βοήθεια στον συνάνθρωπό μας.

Με αφορμή αυτό εντοπίσαμε μέσω Instagram πως το American Cookies Barbershop πραγματοποιεί μία δράση που κυριολεκτικά αξίζει να προβληθεί και να αγκαλιαστεί από όλο τον κόσμο.

Tην Κυριακή λοιπόν 1η Νοεμβρίου στις 11:00 το πρωί το American Cookies Barbeshop θα βρίσκεται στο χώρο του Οργανισμού “Ο Άλλος Άνθρωπος” στη Μ. Αλεξάνδρου 122 στον Κεραμεικό και θα αναλάβει το κούρεμα άστεγων ανθρώπων ή όλων εκείνων που το έχουν ανάγκη.

Και η πρωτοβουλία δεν σταματά εκεί όμως! Στην όμορφη αυτή παρέα στον Κεραμεικό θα βρίσκεται μαζί τους και “To Ταψάκι” από το Περιστέρι, προκειμένου να μοιράσει φαγητό στους παρευρισκόμενους.

Φυσικά το κάλεσμα δεν έχει τέλος, αφού όποιος ιδιώτης ή εταιρεία θέλει να προσφέρει κάτι στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη δεν έχει παρά να βρεθεί στον Κεραμεικό στη Μ. Αλεξάνδρου 122 την επόμενη Κυριακή και να δώσει βοήθεια.