Δεκάδες παιχνίδια διατίθενται δωρεάν για τις κορυφαίες κονσόλες, καθώς όλοι αναγνωρίζουν την κρισιμότητα των στιγμών και την κλεισούρα στο σπίτι. Όποιος είναι ήδη γραμμένος σε υπηρεσίες όπως το PlayStation Plus και Xbox Live Gold, για παράδειγμα, έχει ήδη πολλά δωρεάν παιχνίδια στα χέρια του.

Την ίδια ώρα, η Microsoft προσφέρει πια το Xbox Game Pass Ultimate έναντι 1 δολαρίου για τον πρώτο μήνα, αποκτώντας έτσι πρόσβαση σε μια τεράστια γκάμα παιχνιδιών για το Xbox One και το PC. Αλλά και τα προνόμια του Xbox Live Gold, μεταξύ αυτών και τα μηνιαία δωρεάν παιχνίδια.

Το ίδιο κάνουν και τα PlayStation Now και EA Access, έχοντας ρίξει δραστικά τις τιμές της μηνιαίας συνδρομής.

Μιλώντας πάντως για εντελώς δωρεάν παιχνίδια, για το PS4 θα βρεις τα Shadow of the Colossus και Sonic Forces, ενώ για το Xbox One θα ευχαριστηθείς να παίζεις τα Crackdown (1 και 2), το Drawful 2 και το Too Human. Και έρχονται κι άλλα, καθώς η λίστα ανανεώνεται συχνά.

Ακόμα και η Nintendo έχει μπει στο παιχνίδι της δωρεάν διάθεσης, προσφέροντας χωρίς χρέωση το Arms. Αλλά και το Elder Scrolls Online έχει τώρα μια δωρεάν περίοδο για online gaming…