Dove Cameron

Γεννήθηκε στις 15 Ιανουαρίου του 2000 στο Bainbridge Island της Ουάσιγκτον στις ΗΠΑ. H Dove Cameron, τo νέο “κορίτσι θαύμα” της Disney, έγινε διάσημη από τον πρωταγωνιστικό διπλό της ρόλο ως “Liv And Maddie” στην ομώνυμη σειρά, στην οποία βραβεύτηκε και με βραβείο Emmy στη κατηγορία ‘Outstanding Performer In Children’s Programming’. Στο soundtrack της σειράς η Dove έκανε το debut της στη μουσική κάτι το οποίο την κέρδισε και άφησε για λίγο πίσω την υποκριτική. Το OST βρέθηκε στη κορυφή του Billboard 200 και έγινε χρυσό, καθιστώντας την Dove Cameron ως την νέα ανερχόμενη star.

To 2022, το κορίτσι της Disney, κυκλοφόρησε το τραγούδι “Boyfriend” μέσω της Panik Records/Sony Music και μας συστήνεται ως μία πιο dark περσόνα με πολλούς να την ανακηρύσσουν ως την νέα Billie Eilish και να την χαρακτηρίζουν ως “το κακό κορίτσι της διπλανής πόρτας”. Το τραγούδι απέσπασε εξαιρετικές κριτικές, την εκτόξευσε στο Top 20 του Billboard Hot 100 και έγινε πλατινένιο.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ

Θα μπορούσε να στεφθεί ως queen των social media, καθώς έχει περισσότερους από 48 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram και επιπλέον 12 εκατομμύρια στην πλατφόρμα του Tik Tok. Εξαιτίας του “Boyfriend”, που έγινε αμέσως viral με τα likes να φτάνουν τα 5 εκατομμύρια σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, οδηγήθηκε στην κυκλοφορία του επόμενου single της μέσα στο 2022 με τον τίτλο “Breakfast”, το οποίο θα μπορούσε να θεωρηθεί ως συνέχεια της πρώτης της επιτυχίας λόγω του παρόμοιου στιλ.

Τσέκαρε το νέο της κομμάτι εδώ 

Έχει βραβευτεί στα MTV VMA 2022 και American Music Awards 2022 στη κατηγορία “Best New Artist”, ενώ οι ζωντανές της εμφανίσεις έχουν ήδη αποκτήσει iconic status. Η Dove αυτήν την περίοδο βρίσκεται στο studio και προετοιμάζει το debut album της, το οποίο σίγουρα θα ξεχωρίσει το 2023.

Τσέκαρε και αυτά: