Δούκισσα Νομικού

Η Δούκισσα Νομικού είναι “αγγελικά” πλασμένη και δε χώρα αμφισβήτηση σε αυτό! Αλλά έχουν υπάρξει φορές όπου το hair looks της είναι βαρετό και δε δίνει κάτι ιδιαίτερο στην κατά τα άλλα εκπληκτικό παρουσιαστικό της. Πλέον, όμως, έκανε την σέξι τσαχπινιά της και είναι από σούπερ!

ad

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η παρουσιάστρια και μοντέλο για πολλά χρόνια έχει επιλέξει να διατηρεί το ξανθό χρώμα στα μαλλιά της ενώ η μακριά της κόμη ήταν πάντα “γυαλιστερή” και εντυπωσιακή! Ωστόσο, αποφάσισε πως έφτασε η στιγμή να δείξει τη σέξι πλευρά της και εμπιστεύτηκε τους αγαπημένους της hair stylist για να δημιουργήσουν έντονες αφέλειες.

Η Δούκισσα Νομικού έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους το νέο της κούρεμα και όλοι ενθουσιάστηκαν με τη νέα της αλλαγή! Ποζάρει φορώντας ένα λευκό τοπ και ένα denim παντελόνι, είναι σχέδον άβαφη και είναι στα καλύτερα της.

Η εντυπωσιακή εικόνα της είναι εξαιρετικά σέξι και μάλλον μας προετοιμάζει για κάποια “ζαβολιά”, είτε τηλεοπτική είτε κάτι άλλο!

Βέβαια, να πούμε και του στραβού το δίκιο! Ότι και αν κάνει αυτό το κορίτσι θα της πηγαίνει αφού διαθέτει ένα συγκλονιστικό πρόσωπο το οποίο ξεχωρίζει!

Τσέκαρε και αυτά: 

Ad