Δούκισσα Νομικού

Η Δούκισσα Νομικού διαθέτει ένα από τα πιο καλαίσθητα Instagram accounts και μέσω των φωτογραφιών που αναρτά, επιλέγει να δείξεις στις followers της, τις δικές της προτάσεις στο στιλιτικό κομμάτι και το κομμάτι τη ομορφιάς ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που παρουσιάζει και τα κοσμήματα που έχει δημιουργήσει με πολλή αγάπη!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Η παρουσιάστρια και μοντέλο έχει μια πολυάσχολη καθημερινότητα, και πολλές φορές βρίσκεται στο γραφείο της για να μπορεί να διευθετήσει πολλά θέματα αλλά πάνω από όλα είναι η οικογένεια της και επιλέγει να αφιερώσει το χρόνο της στα παιδιά της και στον σύζυγο της.

Όμως, η Δούκισσα Νομικού δεν ξεχνά πως έχει στιλ και επιλέγει να φορέσει κάτι πολύ συγκεκριμένο όταν κάνει εμφάνιση στο γραφείο και δεν είναι άλλο από το γνωστό power suit το οποίο αμέσως δίνει άλλο αέρα σε μια γυναίκα που θέλει να δείξει πως κάνει τη δουλειά της σοβαρά και σωστά.

Η Δούκισσα είναι από τα κορίτσια που επιλέγει να φορέσει monocromatic κοστούμια όταν κάνει συναντήσεις και στο instagram μας έχει δείξει δυο looks τα οποία είναι εξαιρετικές ιδέες!

Ωραίες προτάσεις για την Άνοιξη!

Τσέκαρε και αυτά: