Drag queens

Δεν ξέρω για εσένα, αλλά για εμένα οι drag queens είναι άτομα τα οποία θαυμάζω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καθώς αυτό που κάνουν είναι εξαιρετικά δύσκολο! Αν έχεις δει έστω και ένα επεισόδιο «RuPaul’s Drag Race» θα καταλάβεις τι εννοώ!

Σήμερα έχουμε ένα ξεχωριστό νέο, το οποίο μόλις το μάθαμε μας άρεσε πολύ και αφορά στις drage queens!

Το “Tall Tales with True Queens”  είναι μια ταινία μικρού μήκους όπου μέσα σε αυτή είδαμε την ενότητα “Drag Queen Story Hour” όπου στην ουσία είναι το διάβασμα παραμυθιών που κάνουν οι συγκεκριμένες κυρίες σε παιδιά σε δημόσιες βιβλιοθήκες.

Οι drag queens γίνονται storytellers μπροστά σε οικογένειες που θέλουν να δείξουν στα παιδιά τους πως ο κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός και διαφορετικός και πως δεν υπάρχει τίποτα κακό στο γεγονός πως υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι θέλουν να εκφράζονται με αυτόν τον τρόπο.

Σκηνοθέτες είναι οι Kristina Budelis και Leandro Badalotti και δε χρειάζεται να σου πω πως υπήρξαν αντιδράσεις! Ήταν αναμενόμενο! Αλλά δεν είναι πολύ όμορφο το γεγονός πως υπάρχουν και άνθρωποι οι οποίοι βλέπουν τον «άνθρωπο» και όχι τι φορά και πως θέλει να ζει τη ζωή του;

Τσέκαρε το βίντεο:

Τσέκαρε και αυτό: Σχολεία: Ενημερωτική καμπάνια για την ασφαλή έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς