Drag queens

Το Τενεσί αποφάσισε να γίνει η πρώτη πολιτεία στις ΗΠΑ που νομοθετεί κατά των drag queens και με νέο νομοσχέδιο ζητά να απαγορευτούν οι παραστάσεις σε δημόσιους χώρους της πολιτείας, από τα συγκεκριμένα πρόσωπα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Ο κυβερνήτης της πολιτείας, Μπιλ Λι, ο οποία ανήκει στους Ρεπουμπλικανούς, υπέγραψε το σχετικό νομοσχέδιο το οποίο επικαλείται πως οι ανήλικοι εκτείθονται σε τολμηρό σεξουαλικό περιεχόμενο. Και πρόκειται για ένα νομοσχέδιο το οποίο αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλες πολιτείες όπως είναι το Τέξας.

“Αυτού του είδους οι γελοίες αποφάσεις όχι μόνο είναι περιττές, είναι επίσης επικίνδυνες,  ιδίως σε μια εποχή που τα μέλη της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ+ στις Ηνωμένες Πολιτείες αντιμετωπίζουν κίνδυνο βίας”, δήλωσε η  εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Καρίν Ζαν-Πιερ.

Αντιδράσεις έχουν προκληθεί και στον κόσμο των social media όπου γνωστές drag queens και celebs έχουν ταχθεί κατά του νόμου και κάνουν λόγο για τα ανθρώπινα δικαιώματα ενώ ζητούν την παρέμβαση του Αμερικάνου πρόεδρου, Τζο Μπάιντεν.

Στην Αμερική τα shows που κάνουν οι drag queens χαίρουν μεγάλης απήχησης και έχουν δημιουργηθεί και τηλεοπτικά προγράμματα τα οποία βασιζονται σε αυτές, αλλά από ότι φαίνεται κάποιοι ενοχλούνται!

Τσέκαρε και αυτά: