Το 3 ο επεισόδιο του «Dragon’s Den GREECE» έρχεται την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου στις 21:30 στον ΑΝΤ1 με νέες επενδύσεις πολλών χιλιάδων ευρώ από τους Έλληνες DRAGONS.

Το πιο επιτυχημένο τηλεοπτικό show επενδύσεων και επιχειρηματικότητας παγκοσμίως, έρχεται με φιλόδοξους επιχειρηματίες να παρουσιάζουν τις προτάσεις τους στους Έλληνες επενδυτές αναζητώντας στρατηγικές συμφωνίες που τους ανοίγουν νέους επιχειρηματικούς ορίζοντες.

ad

Οι Έλληνες DRAGONS μέχρι στιγμής έχουν επενδύσει προσωπικά κεφάλαια ύψους 245.000€ σε ιδέες, επιχειρήσεις, προσωπικότητες που τους εντυπωσίασαν, αποδεικνύοντας ότι όταν ένα επιχειρηματικό σχέδιο είναι σωστό, δεν διστάζουν να βάλουν τα χρήματά τους.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο Χάρης Βαφειάς – Πλοιοκτήτης, ο Λέων Γιοχάη – Tech Eπενδυτής, ο  Πολ Ευμορφίδης- Ιδρυτήςτης COCO-MAT, η Λιλή Περγαντά – Ιδρύτρια & Πρόεδρος της Power Health και η Μαρία Χατζηστεφανή, Ιδρύτρια & Πρόεδρος της Rodial Group είναι οι 5 Έλληνες επενδυτές, οι οποίοι συνιστούν την ομάδα των Dragons και στηρίζουν με τις επενδύσεις τους, τους Έλληνες επιχειρηματίες, σε μία χώρα που τα τελευταία χρόνια δοκιμάζεται από την κρίση και τους δίνει την ευκαιρία να εξελιχθούν, να διευρύνουν τους ορίζοντές τους, να προβληθούν και να επιτύχουν τους στόχους τους.

Το πολυβραβευμένο show επιχειρηματικότητας παρουσιάζει ο Σάκης Τανιμανίδης.

Ένα επιχειρηματικό δίδυμο με αγάπη για το καλό φαγητό και τα σκυλάκια, έρχεται για να κάνει την ανατροπή.
Ένας προπονητής τένις και ιδιοκτήτης επιχείρησης ελπίζει να πάρει το ματς στο τερέν των
DRAGONS. Θα τα καταφέρει;

Ένας νέος επιχειρηματίας με αγροτικό background δεσμεύεται μπροστά στους DRAGONS ότι είναι ο πιο «τραγανός»! Θα επενδύσουν τελικά στην επιχειρηματική του πρόταση;

Ένας εξαιρετικός «πωλητής» έρχεται με ένα πατενταρισμένο αντικείμενο που, όπως λέει, θα
μπορούσε να έχει ως πελάτες όλα τα ξενοδοχεία και τις καφετέριες στην Ελλάδα.

Μια φιλόδοξη αρχιτέκτονας διεκδικεί επένδυση για ένα προϊόν που, όπως υποστηρίζει, συνδυάζει πολυτέλεια και υγιεινή, και έχει βοηθήσει πολλά κορίτσια.

Ένας επιχειρηματίας που έχει εργαστεί από dj έως… εφοπλιστής αναζητά καλόπιστο DRAGON για συνεργασία.

Πόσοι από τους επιχειρηματίες θα φύγουν με επενδύσεις και στρατηγικές συμφωνίες με τους
DRAGONS, και πόσοι θα αποχωρήσουν προβληματισμένοι για το μέλλον της εταιρείας τους;

Στο «Dragon’s Den» τα πάντα μπορούν να συμβούν, όπως άλλωστε και στην πραγματική ζωή και στις επιχειρήσεις.

Tσέκαρε και αυτά: