Dragon's Den

Το city now.gr βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου του νέου ριάλιτι επιχειρηματικότητας “Dragon’s Den” το οποίο θα προβάλλεται μέσω της συχνότητας του ANT1.

Το μεσημέρι της Τετάρτης 17/1 πολλοί ήταν οι δημοσιογράφου που βρέθηκαν στο Ίδρυμα “Bασίλη και Ελίζας Γουλανδρής” με σκοπό να γνωρίσουν από κοντά τους πέντε επιχειρηματίες που θα απαρτίζουν τους “δράκους” που θα επενδύσουν στους νέους και όχι μόνο επιχειρηματίες που θέλουν να δουν τα όνειρα τους να γίνονται πραγματικότητα.

Στο καφέ του ιδρύματος βρέθηκαν από νωρίς ο Σάκης Τανιμανίης ο οποίος παρουσιάζει το νέο project και οι “δράκοι” όπου έκαναν χαλαρή κουβεντούλα μέχρι να βρεθούν στη σκηνή και να μιλήσουν για το ιδιαίτερο ριάλιτι show.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Λίγο αργότερα, όλοι μεταφέρθηκαν στην αίθουσα όπου πραγματοποιούνται προβολές και συνεντεύξεις Τύπου και εκεί ο παρουσιαστής και οι “δράκοι” μίλησαν για το νέο πρόγραμμα στις κάμερες.

“Θα δείτε ανθρώπους οι οποίοι έρχονται να κυνηγήσουν τα όνειρα τους. Οι επενδυτές μας ψάχνουν να βρουν το επόμενο next big thing σε αυτούς τους ανθρώπους. Θα δούμε μια σύζητηση, ένα αλισβερίσι ανάμεσα στους “δράκους” και στους επιχειρηματίες με σκοπό να πάρουν λεφτά”, είπε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Ο γενικός διευθυντής προγράμματος του ANT1,  Τζώρτζης Ποφάντης καλωσόρισε τον κόσμο λέγοντας λίγα λόγια για το show και έπειτα ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε την “έκπληξη” καθώς παρουσιάστηκε ένα μικρό απόσπασμα από το πρώτο επεισόδιο και πρέπει να πούμε πως έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς θα δούμε νέους χαρακτήρες να γίνονται viral.

O Σάκης Τανιμανίδης μιλώντας για το νέο εγχείρημα που θα δούμε στις oθόνες μας την Παρασκευή 27/1 είπε :

 

“Πρόκειται για ένα show το οποίο θα καθηλώσει το τηλεθεατές! Είναι ένα show 100% πραγματικό και ανθρώπινο. Μιλάμε για ανθρώπους που έρχονται μπροστά στους επενδυτές και μπορεί να αλλάξει όλη τους η ζωή”.

Οι τέσσερις εκ των πέντε Dragons ανέβηκαν στη σκηνή και μίλησαν για τη νέα εμπειρία την οποία έζησαν ενώ έλειπε ο ιδιοκτήτης της Coco Mat, Πολ Ευμορφιάδης, λόγω κάποιων θεμάτων υγείας.

Η ιδιοκτήτρια της Power Health, κυρία Λίλη Περγαντά ήταν εκείνη που κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις καθώς διαθέτει πολύ χιούμορ και έκανε πλάκα σε όλους.

Τι θα δούμε στην πρεμιέρα του Dragon’s Den

Στο μικρό απόσπασμα που είδαμε, οι πέντε “DRAGONS”, Πολ Ευμορφιάδης, Λίλη Περγαντά, Μαρία Χατζηστεφανή, Χάρης Βαφειάς και Λέων Γιοχάη θα συναντήσουν έναν επιχειρηματία ο οποίος θα τους εκπλήξει με την πράσινη ιδέα τους και θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε αν θα επενδύσουν στην ιδέα του διότι θα υπάρξει ένα μικρό conflict…

Τσέκαρε και αυτά: