Dragon's Den

To ριάλιτι επιχειρηματικότητας “Dragon’s Den” έκανε πρεμιέρα στις 26/1 και ο Σάκης Τανιμανίδης υποδέχτηκε τους πέντε dragons, Λιλή Περγαντά, Λέων Γιοχάη, Χάρης Βαφειάς, Πολ Ευμορφιάδης και Μαρία Χατζηστεφανή.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Oι πέντε επιχειρηματίες κάθισαν στις αναπαυτικές τους πολυθρόνες και προσπάθησαν να δουν και να μάθουν για τις επιχειρήσεις ή τα projects pου θέλουν να “μεγαλώσουν” διάφοροι επιχειρηματίες οι οποίοι έχουν ως όνειρο να δουν την ιδέα τους να γίνεται huge.

Ωστόσο, οι αγαπημένοι τουιτεράδες θέλησαν να τρολάρουν όλη τη φάση και τα σχόλια για την πρεμιέρα του Dragon’s Den ήταν απλά επικά καθώς θυμήθηκαν διάφορες φάσεις από τις καλές εποχές του τηλεμάρκετινγκ αλλά και του Άδωνι Γεωργιάδη ενώ δεν παρέλειψαν να σχολιάσουν και το μπρίκι των πολλών ευρώ!

Οι πρώτοι επιχειρηματίες που παρουσιάστηκαν στο ριάλιτι προσπάθησαν να πείσουν τους dragons ότι μπορούν να δώσουν στον κόσμο αυτό που χρειάζεται αλλά δεν ήταν όλοι πρόθυμοι να δεχτούν τις προσφορές. Είδαμε σωσίβια, μπρίκια, μικρά φυτώρια αλλά και ιδιαίτερα προϊόντα τα οποία θα κάνουν χαμό στην αγορά και όλα σχολιάστηκαν από τους τουιτεράδες μας.

Τσέκαρε τα tweets :

Περιμένουμε το επόμενο επεισόδιο!

Tσέκαρε και αυτά: