Dragon's Den

Σε μια περίοδο μεγάλης οικονομικής και ενεργειακής κρίσης στο ελληνικό Dragon’s Den οι
Έλληνες DRAGONS έχουν επενδύσει μέχρι στιγμής προσωπικά κεφάλαια ύψους 500.000€ σε
ιδέες, επιχειρήσεις, προσωπικότητες που τους εντυπωσίασαν.

Το 5 ο επεισόδιο του «Dragon’s Den GREECE» έρχεται την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου στις 21:30 στον ΑΝΤ1 με νέες επενδύσεις πολλών χιλιάδων ευρώ από τους Έλληνες DRAGONS.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

ΟΣΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ 5 Ο ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΟΥ «DRAGONS’ DEN GREECE»

Ένας 27χρονος startupper έρχεται με μια λύση από το μέλλον κι αναζητά «συνοδηγό» στο όραμα που του ενέπνευσε ο πατέρας του.

Ένας φανατικός φιλόζωος διεκδικεί επένδυση από τους DRAGONS για να λανσάρει στην Ευρώπη μια ιδέα στην υπηρεσία των τετράποδων φίλων μας.

Μια νέα μαμά παρουσιάζει μια επιχειρηματική δραστηριότητα που γεννήθηκε μέσα στην καραντίνα και, κατά τα λεγόμενά της, πρόλαβε να τραβήξει το ενδιαφέρον ακόμα και των Kardashians

Ένας πρώην εργοστασιάρχης από την Πάτρα έρχεται με μια πατέντα που θα φέρει τα πάνω κάτω, και θα κάνει τους DRAGONS να μην πιστεύουν στ’ αυτιά τους…

Ένας δημόσιος υπάλληλος που θέλει να γίνει επιχειρηματίας, φέρνει στο DRAGONS’ DEN το προϊόν του, το οποίο ελπίζει ότι θα τον οδηγήσει μέχρι τη Νέα Υόρκη.

Ένας επιχειρηματίας φαν των παιχνιδιών, παρουσιάζει στους DRAGONS μια πρωτότυπη ιδέα που θα διχάσει με τους κανόνες της.

Πόσοι από τους επιχειρηματίες θα φύγουν με επενδύσεις και στρατηγικές συμφωνίες με τους
DRAGONS, και πόσοι θα αποχωρήσουν προβληματισμένοι για το μέλλον της εταιρείας τους;

Στο «DRAGONS’ DEN GREECE» το κεφάλαιο και η εμπειρία συναντούν την καινοτομία και τη
φρέσκια επιχειρηματική σκέψη. Όταν αυτά βρίσκουν κοινό δρόμο τότε το αποτέλεσμα είναι μια πετυχημένη καινούργια συνεργασία ανάμεσα στους DRAGONS και τους επιχειρηματίες που παρουσιάζουν τις ιδέες τους αναζητώντας στρατηγικές συμφωνίες που τους ανοίγουν νέους επιχειρηματικούς ορίζοντες.

Ο Χάρης Βαφειάς – Πλοιοκτήτης, ο Λέων Γιοχάη – Tech Eπενδυτής, ο  Πολ Ευμορφίδης-  Ιδρυτής της COCO-MAT, η Λιλή Περγαντά – Ιδρύτρια & Πρόεδρος της Power Health και η Μαρία Χατζηστεφανή, Ιδρύτρια & Πρόεδρος της Rodial Group είναι οι 5 Έλληνες επενδυτές, οι οποίοι συνιστούν την ομάδα των DRAGONS και στηρίζουν με τις επενδύσεις τους, τους Έλληνες επιχειρηματίες δίνοντάς τους την ευκαιρία να εξελιχθούν, να διευρύνουν τους ορίζοντές τους, να προβληθούν και να επιτύχουν τους στόχους τους.

Το πολυβραβευμένο show επιχειρηματικότητας παρουσιάζει ο Σάκης Τανιμανίδης.

 

Tσέκαρε και αυτά: