Η νέα τηλεοπτική σειρά του BBC “Δράκουλας” του Μπραμ Στόκερ έχει προκαλέσει σάλο στη Βρετανία από την ευφάνταστη καμπάνια της νέας τηλεοπτικής σειράς του BBB.

Η σειρά που έκανε πρεμιέρα την Πρωτοχρονιά έχει ήδη προκαλέσει μεγάλο θόρυβο και το σασπένς που δημιουργεί είναι αντάξιο με τη διαφημιστική καμπάνια.

Στη διαφημιστική πινακίδα όσο ο ήλιος είναι ψηλά δεν υπάρχει ίχνος του Δράκουλα.

Δρακουλας

Οσο όμως σκοτεινιάζει τότε εμφανίζεται σε όλο το μήκος της πινακίδας ο Πρίγκιπας του Σκότους με ανοιχτό το στόμα και τους γνωστούς κυνόδοντες να προεξέχουν.

Δράκουλας

Το πιο εντυπωσιακό είναι πως μπροστά στην πινακίδα υπάρχει μία γυάλινη προσθήκη στην οποία αναγράφεται «In Case of Vampires, Break (Σε Περίπτωση Βρικολάκων, Σπάστε το)». Και τι υπάρχει μέσα; Μια σφήνα, βεβαίως, το μόνο που αν καρφωθεί στην καρδιά του βρικόλακα τον σκοτώνει.

Η μία πινακίδα βρίσκεται στο Λονδίνο και άλλη στο Μπίρμινχαμ και σίγουρα αυτή η διαφημιστική καμπάνια δείχνεει πως δεν πρόκειται για άλλη μία κλασική σειρά με βρυκόλακες.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ

Η σειρά είναι δημιουργία των Μαρκ Γκάτις και Στίβεν Μόφατ, γνωστών από τη δουλειά τους στο «Doctor Who» και το «Sherlock».