Δροσερό σπίτι

Ένα δροσερό σπίτι είναι αυτό που θέλουμε όλοι όταν ο καύσωνας μας “χτυπά” την πόρτα και υπάρχουν τρόποι για να την “παλέψεις” χωρίς να ανοίξεις το air condition!

Δεν πρέπει να ξεχνάς πως κατά τις ημέρες του καύσωνα πολλοί είναι αυτοί που ανάβουν δίχως έλεος το κλιματιστικό και υπάρχει κίνδυνος να δημιουργηθεί μπλακ αουτ στην περιοχή σου.

Υπάρχουν τρόποι για έχεις ένα δροσερό σπίτι και πρέπει να τους μάθεις γιατί σίγουρα θα τους χρειαστείς :

#1. Κατέβασε τα παντζούρια

Υπάρχουν πολλές μεριές όπου ο ήλιος τις “χτυπά’ και η καλύτερη λύση είναι να κατεβάσεις τα παντζούρια έτσι ώστε να μην αφήσεις την ακτινοβολάι του ήλιου να μπει στο σπίτι.

#2.Κλείσε υπολογιστή και τηλεόραση κατά τη διάρκεια της ημέρας

Αν είσαι σπίτι τις ημέρες του καύσωνα, τότε μπορείς να σβήσεις τηλεόραση και υπολογιστή για να μη ζεσταίνεσαι! Πρόκειται για δυο συσκευές που βγάζουν πολλή ζέστη!

#3.Βάλε τα σεντόνια στο ψυγείο

Μπορεί να σου φαίνεται περίεργο αλλά αυτό το κόλπο πραγματικά πιάνει! Δίπλωσε τα σεντόνια σου και βάλ’τα σε μια σακούλα και άφησε τα στο ψυγείο μέχρι την ώρα που θα αποφασίσεις να ξαπλώσεις! Βγάλ’τα και άπλωσε τα! Αμέσως θα νιώσεις δροσιά!

Extra tip : Μην ξεχνάς να κάνεις πολλά δροσερά μπανάκια για να ρίχνεις τη θερμοκρασία του σώματος σου και αμέσως θα νιώσεις καλύτερα! Και να ανάβεις όποτε θέλεις τον ανεμιστήρα σου!

Τσέκαρε και αυτό : Ερωτικές προβλέψεις: Τι θα συμβεί στα ζώδια