Dry texting

Το dry texting είναι μια νέα “τάση” στον κόσμο της επικοινωνίας, η οποία δεν προκαλεί ευχάριστα συναισθήματα στους ανθρώπους οι οποίοι θέλουν να επικοινωνούν με άλλ πρόσωπα μέσω γραπτών μηνυμάτων.

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι επικοινωνούν με πρόσωπα που τους ενδιαφέρουν μέσω γραπτών μηνυμάτων καθώς οι εφαρμογές γνωριμιών είναι στο πικ τους και τα μηνύματα δε σταματούν να εμφανίζονται στις τηλεφωνικές συσκευές.

 

Ωστόσο, υπάρχει κόσμος ο οποίος δεν ξέρει να επικοινωνεί σωστά και στέλνει μηνύματα τα οποία είναι… ξερά, με αποτέλεσμα να γίνονται παρεξηγήσεις!

Ένα μήνυμα μπορεί να είναι τρομερά απρόσωπο και να δημιουργήσει εντάσεις χωρίς να υπάρχει λόγος. Και αυτό συμβαίνει διότι δε χρησιμοποιούνται πολύ συχνά τα emojis τα οπάλια φανερώνουν ένα σχετικό συναίσθημα.

Το dry texting είναι στην ουσία τα “ξερά μηνύματα” τα οποία στέλνει κάποιος και δε φανερώνουν κανένα συναίσθημα. Τα emojis μπορούν να δείξουν στον παραλήπτη ένα μικρό “συναίσθημα” και να μπορέσει να καταλάβει πάνω κάτω αν είσαι θυμωμένος, στεναχωρημένος ή ξενερωμένος!

Επομένως, την επόμενη φορά που θα στείλεις ένα μήνυμα, μην ξεχάσεις να βάλεις έστω και μια φατσούλα για να δείξεις πώς υπάρχει κάποιο συναίσθημα! Άσε, που θα γλιτώσεις την οποιαδήποτε μουρμούρα!

Τσέκαρε και αυτά :

ΚΠΙΣΝ: Κάλεσμα σε νέα άτομα 18-25 ετών

Σουηδία: Τιμώμενη χώρα η Ελλάδα