Dua Lipa

Η νεαρή τραγουδίστρια Dua Lipa φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του τεύχους Φεβρουαρίου του Rolling Stone και παρέθεσε μια αποκλειστική συνέντευξη.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε το άλμπουμ της “Future Nostalgia” από τη στιγμή που κυκλοφόρησε μέχρι τώρα, μίλησε για τη σχέση της με τον Anwar Hadid (αδερφός των μοντέλων Bella & Gigi Hadid), αλλά και για το πόσο την τρομοκράτησε η πανδημία του κορονοϊού.

Η 25χρονη τραγουδίστρια κατάφερε να βρεθεί με το “Future Nostalgia” στην κορυφή των βρετανικών και αμερικανικών charts, αλλά και στο Spotify. Μάλιστα, το Spotify τη βράβευσε ως την πιο δημοφιλή τραγουδίστρια για τον Μάρτιο του 2020, ενώ το τελευταίο της άλμπουμ είναι υποψήφιο για Grammy στην κατηγορία “Καλύτερο άλμπουμ για το 2021”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)


Επιπροσθέτως, η Dua Lipa έκανε μια σημαντική αναφορά στις κοσοβάρικες ρίζες της και στο πως η οικογένειά της προσπάθησε να βρει καταφύγιο στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά τη σύγκρουση στα Βαλκάνια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

Τη φωτογράφιση της Dua Lipa για το τεύχος του Φεβρουαρίου του περιοδικού Rolling Stone ανέλαβε ο διάσημος φωτογράφος David LaChapelle, ενώ το styling επιμελήθηκε ο Lorenzo Posocco.

 

@vangeliskafasis, Fashion & Tourism Editor