Dua Lipa

Dua Lipa: Τα τελευταία χρόνια, πολλές είναι οι γυναίκες που θέλουν να κερδίσουν ένα σημαντικό μερίδιο αγοράς στην pop μουσική.

Άλλες τα καταφέρνουν με μεγάλη επιτυχία, άλλες πάλι όχι. Αναμφίβολα, η Dua Lipa είναι μια εκ των οποίων έχει αποδείξει ότι αντέχει να βρίσκεται στην κορυφή και γι’ αυτό εμείς στην Ελλάδα τη λατρεύουμε, καθώς τα τραγούδια της όπως το Don’t start now ή το Physical παίζουν συνεχώς στους ραδιοφωνικούς σταθμούς!

Το παγκόσμιο κοινό της, την ακολουθεί πιστά σε κάθε κίνησή της και μόλις έμαθε ότι στις 22 Αυγούστου είχε γενέθλια κι έγινε 25 χρονών, έσπευσε να μάθει πως τα γιόρτασε. Με φυσικά και με τη συντροφιά του αγαπημένου της και αδερφού της Gigi και της Bella Hadid, Anwar.

Η κάμερα αποθανάτισε το διάσημο ζευγάρι στην παραλία, φορώντας τα μαγιό τους. Αυτό που έκανε, επίσης, μεγάλη εντύπωση ήταν το καλογυμνασμένο σώμα της νεαρής τραγουδίστριας, η οποία και χωρίς μακιγιάζ φαίνεται τέλεια!

Δες το βίντεο που κυκλοφόρησε ΕΔΩ:

Η σχέση τους, πάντως, φαίνεται να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και είμαστε σίγουροι ότι θα δούμε πολλά περισσότερα από αυτό το διάσημο και ενδιαφέρον ζευγάρι!