Dwayne_Johnson

Ο Dwayne Johnson έκανε την Τετάρτη μια εξομολόγηση μέσω Instagram: Αυτός, η σύζυγός του και οι δύο μικρές κόρες του ήταν θετικοί στον COVID-19.

“Η σύζυγός μου Lauren, καθώς και τα δύο κοριτσάκια μου και εγώ – όλοι βγήκαμε θετικοί στο τεστ για τον COVID-19”, μοιράστηκε ο ηθοποιός σε ένα βίντεο. “Μπορώ να σας πω ότι αυτό ήταν ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που είχαμε ποτέ να υπομείνουμε ως οικογένεια και για μένα προσωπικά…”

«Η πρώτη μου προτεραιότητα είναι να προστατεύω πάντα την οικογένειά μου, να προστατεύω τα παιδιά μου, τα αγαπημένα μου πρόσωπα», πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Το αστέρι της δράσης διαβεβαίωσε τους fans του ότι αυτός και η οικογένειά του δεν είναι πλέον μεταδοτικοί όσον αφορά στον ιό.

Τέλος, ηθοποιός προσέφερε συμβουλές στους fans του, σε περίπτωση που προσβληθούν από τον ιό:

Συνιστά στους επισκέπτες να υποβληθούν σε δοκιμή COVID-19 πριν επισκεφθούν το σπίτι σας, στους ανθρώπους να παραμένουν αφοσιωμένοι στην υγεία και σωστή ευεξία για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού τους συστήματος και να φοράνε μάσκα, καθώς τόνισε ότι η μάσκα “δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική”.