O Dwyane Wade εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ellen DeGeneres και πρέπει όλοι οι γονείς οι οποίοι έχουν παιδιά τα οποία νιώθουν διαφορετικά και θέλουν να δείξουν τον πραγματικό τους εαυτό στην κοινωνία, να τον ακούσουν!

Ο γνωστός μπασκετμπολίστας και η σύζυγος του, Gabrielle Union, έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια και ένα από τα παιδιά τους, θέλησε να τους μιλήσει ανοιχτά και να τους πει πως δε θέλει πλέον να τον φωνάζουν με το αρσενικό του όνομα και πως είναι έτοιμος να πει τη δική του αλήθεια, η οποία δεν είναι άλλη από το γεγονός πως είναι transegender.

Ο Dwyane Wade είπε πως μόλις μίλησαν με το παιδί τους, θέλησαν να μάθουν τα πάντα για την αλλαγή που θέλει να κάνει στη ζωή του και πως θα είναι στο πλευρό της κάθε στιγμή που θα τους χρειαστεί γιατί είναι είναι ηγέτης και θα τη στηρίξουν σε όλα. Μπράβο του, μπράβο του και μπράβο του!

Τόσο αυτός όσο και η γυναίκα του απευθύνθηκαν στους κατάλληλους ανθρώπους, έμαθαν όλα όσα χρειάζονται και πλέον στηρίζουν την κόρη τους σε όλα όσα θέλει να κάνει!

Αξίζει να τον ακούσετε!

Τσέκαρε και αυτό: YFSF: Εντυπωσιακή πρεμιέρα για το show